Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Δείλιασα όταν είχα αποβολές πριν γεννήσω το γιο μου»
Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έδωσε η Ρένια Λουιζίσου στο περιοδικό Like χωρίς να διστάσει να αναφερθεί στις αποβολές που είχε αλλά και στις δυσκολίες που πέρασε πριν γεννήσει τον γιο της."Δείλιασα όταν είχα αποβολές πριν γεννήσω το γιο μου. Πρώτα πρώτα το να μην μπορέσω να ξανακάνω παιδί. Δεύτερον αν είναι εντάξει το παιδί όταν καταφέρουμε να το κάνουμε. Φοβόμουν μήπως παρουσιαστεί κάποια επιπλοκή. Γενικά έχω πολλά κρατήματα".Όπως και σε κάθε μανούλα έτσι και για την Ρένια, η μεγαλύτερη έννοια της είναι ο γιο της και το τι θα του πει για όλα αυτά που συμβαίνουν."Επηρεασμένη και από το ότι είναι 12 χρονών και είναι σε φάση που αντιλαμβάνεται αυτό που γίνεται, η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι πώς θα του εξηγήσω αυτό που μας συμβαίνει και ταυτόχρονα να του δώσω μια ελπίδα να το κάνει καλύτερα και να μη συμβιβαστεί με το ήδη υπάρχον. Το δίλημμά μου είναι: να βάλω στη γυάλα το παιδί μου ή να του πω την αλήθεια και να του μαυρίσω την ψυχή; Δύσκολο".Πηγή:faysbook.gr

«Δείλιασα όταν είχα αποβολές πριν γεννήσω το γιο μου»

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έδωσε η Ρένια Λουιζίσου στο περιοδικό Like χωρίς να διστάσει να αναφερθεί στις αποβολές που είχε αλλά και στις δυσκολίες που πέρασε πριν γεννήσει τον γιο της.

"Δείλιασα όταν είχα αποβολές πριν γεννήσω το γιο μου. Πρώτα πρώτα το να μην μπορέσω να ξανακάνω παιδί. Δεύτερον αν είναι εντάξει το παιδί όταν καταφέρουμε να το κάνουμε. Φοβόμουν μήπως παρουσιαστεί κάποια επιπλοκή. Γενικά έχω πολλά κρατήματα".

Όπως και σε κάθε μανούλα έτσι και για την Ρένια, η μεγαλύτερη έννοια της είναι ο γιο της και το τι θα του πει για όλα αυτά που συμβαίνουν.

"Επηρεασμένη και από το ότι είναι 12 χρονών και είναι σε φάση που αντιλαμβάνεται αυτό που γίνεται, η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι πώς θα του εξηγήσω αυτό που μας συμβαίνει και ταυτόχρονα να του δώσω μια ελπίδα να το κάνει καλύτερα και να μη συμβιβαστεί με το ήδη υπάρχον. Το δίλημμά μου είναι: να βάλω στη γυάλα το παιδί μου ή να του πω την αλήθεια και να του μαυρίσω την ψυχή; Δύσκολο".

Πηγή:faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X