Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Opera Webkit Browser: Τέλος η beta, διαθέσιμη η κανονική έκδοση
Διαθέσιμη είναι από σήμερα η τελική έκδοση του Opera Webkit Browser για συσκευές Android που από τον περασμένο Μάρτιο βρίσκεται σε beta. Ο νέος browser είναι χτισμένος στη μηχανή WebKit η οποία χρησιμοποιείται επίσης στους Google Chrome και Apple Safari.Στον Opera Webkit Browser θα βρείτε ένα φρέσκο UI, επιλογή Discover για να διαβάζετε όλα τα ενδιαφέροντα άρθρα που πιθανώς σας διέφυγαν και ενσωματωμένο download manager. Επιπλέον μπορείτε να προσαρμόζετε τη διάταξη της οθόνης στα μέτρα σας τοποθετώντας το navigation bar στο πάνω ή το κάτω μέρος της και να χρησιμοποιείτε λειτουργίες όπως Text wrap και full screen για τα active tabs σας.Πηγή:techgear.gr

Opera Webkit Browser: Τέλος η beta, διαθέσιμη η κανονική έκδοση

Διαθέσιμη είναι από σήμερα η τελική έκδοση του Opera Webkit Browser για συσκευές Android που από τον περασμένο Μάρτιο βρίσκεται σε beta. Ο νέος browser είναι χτισμένος στη μηχανή WebKit η οποία χρησιμοποιείται επίσης στους Google Chrome και Apple Safari.

Στον Opera Webkit Browser θα βρείτε ένα φρέσκο UI, επιλογή Discover για να διαβάζετε όλα τα ενδιαφέροντα άρθρα που πιθανώς σας διέφυγαν και ενσωματωμένο download manager. Επιπλέον μπορείτε να προσαρμόζετε τη διάταξη της οθόνης στα μέτρα σας τοποθετώντας το navigation bar στο πάνω ή το κάτω μέρος της και να χρησιμοποιείτε λειτουργίες όπως Text wrap και full screen για τα active tabs σας.

Πηγή:techgear.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X