Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μαλάουι: Πούλησαν το προεδρικό αεροσκάφος
Η πρόεδρος του Μαλάουι Τζόις Μπάντα τήρησε την υπόσχεσή της και πώλησε το προεδρικό αεροσκάφος, είπαν αξιωματούχοι στη χώρα αυτή, που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.Το 14θέσιο αεροσκάφος επωλήθη έναντι τιμήματος 15 εκατ. δολαρίων στην Bohnex Enterprise Ltd, μια εταιρεία η οποία εδρεύει στις Παρθένες Νήσους, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Μπάντα να ανατάξει τα δημοσιονομικά της χώρας, σύμφωνα με επίσημες πηγές.Το αεροσκάφος είχε αγοράσει ο προκάτοχος της Μπάντα, ο Μπίνγκου Γουά Μουταρίκα, ο οποίος απεβίωσε πέρυσι ενώ βρισκόταν στην εξουσία. Η κυβέρνηση του Μουταρίκα είχε αγοράσει το γαλλικής κατασκευής Dassault Falcon 900EX το 2009 έναντι 22 εκατ. δολαρίων και το είχε χαρακτηρίσει έναν "πόρο

Μαλάουι: Πούλησαν το προεδρικό αεροσκάφος

Η πρόεδρος του Μαλάουι Τζόις Μπάντα τήρησε την υπόσχεσή της και πώλησε το προεδρικό αεροσκάφος, είπαν αξιωματούχοι στη χώρα αυτή, που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Το 14θέσιο αεροσκάφος επωλήθη έναντι τιμήματος 15 εκατ. δολαρίων στην Bohnex Enterprise Ltd, μια εταιρεία η οποία εδρεύει στις Παρθένες Νήσους, στο πλαίσιο των προσπαθειών της Μπάντα να ανατάξει τα δημοσιονομικά της χώρας, σύμφωνα με επίσημες πηγές.

Το αεροσκάφος είχε αγοράσει ο προκάτοχος της Μπάντα, ο Μπίνγκου Γουά Μουταρίκα, ο οποίος απεβίωσε πέρυσι ενώ βρισκόταν στην εξουσία. Η κυβέρνηση του Μουταρίκα είχε αγοράσει το γαλλικής κατασκευής Dassault Falcon 900EX το 2009 έναντι 22 εκατ. δολαρίων και το είχε χαρακτηρίσει έναν "πόρο

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X