Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Άλλη μια μέρα με ζέστη και σκόνη
Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά, περιμένουμε σήμερα. Τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα θα είναι εντονότερα, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από τη Β. Αφρική.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο, από 15 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 31 βαθμούς στο Αιγαίο, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 36 βαθμούς Κελσίου.Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση μετά το μεσημέρι κατά τόπους σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις. Ισχυροί νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο με σταδιακή ενίσχυση σε σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.Αραιές νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, ενισχυόμενοι το βράδυ κατά τόπους σε ισχυρούς.Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι.

Άλλη μια μέρα με ζέστη και σκόνη

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά, περιμένουμε σήμερα. Τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα θα είναι εντονότερα, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από τη Β. Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο, από 15 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 31 βαθμούς στο Αιγαίο, αλλά στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 36 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση μετά το μεσημέρι κατά τόπους σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις. Ισχυροί νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο με σταδιακή ενίσχυση σε σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Αραιές νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, ενισχυόμενοι το βράδυ κατά τόπους σε ισχυρούς.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X