Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τυνησία: Ένας θάνατος από τον νέο κορονοϊό
Ένας 66χρονος Τυνήσιος υπέκυψε από έναν νέο κορονοϊό, στέλεχος ενός ιού που προσομοιάζει στον SARS κι ο οποίος ενέσκηψε στη Μέση Ανατολή από το περασμένο έτος κι από τον οποίο προσβλήθηκε κατά την επίσκεψή του στη Σαουδική Αραβία, ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Υγείας.Ο άνδρας αυτός, που ήταν διαβητικός, υπέκυψε σε νοσοκομείο της πόλης Μοναστίρ, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ιμπραχίμ Λαμπάσι. Πρόκειται για το πρώτο θύμα από τον κορονοϊό στην Τυνησία."Οι εξετάσεις έδειξαν πως και οι δύο γιοι του προσεβλήθησαν από τον ίδιο ιό και ήδη βρίσκονται υπό νοσηλεία

Τυνησία: Ένας θάνατος από τον νέο κορονοϊό

Ένας 66χρονος Τυνήσιος υπέκυψε από έναν νέο κορονοϊό, στέλεχος ενός ιού που προσομοιάζει στον SARS κι ο οποίος ενέσκηψε στη Μέση Ανατολή από το περασμένο έτος κι από τον οποίο προσβλήθηκε κατά την επίσκεψή του στη Σαουδική Αραβία, ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Υγείας.

Ο άνδρας αυτός, που ήταν διαβητικός, υπέκυψε σε νοσοκομείο της πόλης Μοναστίρ, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ιμπραχίμ Λαμπάσι. Πρόκειται για το πρώτο θύμα από τον κορονοϊό στην Τυνησία.

«Οι εξετάσεις έδειξαν πως και οι δύο γιοι του προσεβλήθησαν από τον ίδιο ιό και ήδη βρίσκονται υπό νοσηλεία

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X