Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συνελήφθη ο πρώην πρωθυπουργός της Γεωργίας
Οι αρχές στη Γεωργία συνέλαβαν χθες για διαφθορά τον πρώην πρωθυπουργό Βάνο Μεραμπισβίλι, έναν εκ των πιο στενών συνεργατών του προέδρου Μιχαήλ Σαακασβίλι, το στρατόπεδο του οποίου κατήγγειλε νέες πολιτικές διώξεις από μέρους της κυβέρνησης συνασπισμού της χώρας του Καυκάσου.Η εισαγγελία της Κουτάισι, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Γεωργίας, ανακοίνωσε τη σύλληψη του Μεραμπισβίλι, που ήταν γενικός γραμματέας του κόμματος του Σαακασβίλι, του Ενοποιημένου Εθνικού Κινήματος, καθώς και αυτήν ενός πρώην υπουργού Υγείας και Εργασίας, του Ζουράμπ Τσιαμπερασβίλι."Ο Ιβάν (Βάνο) Μεραμπισβίλι συνελήφθη. Αντιμετωπίζει ποινή επτά ως δώδεκα ετών κάθειρξης για τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται

Συνελήφθη ο πρώην πρωθυπουργός της Γεωργίας

Οι αρχές στη Γεωργία συνέλαβαν χθες για διαφθορά τον πρώην πρωθυπουργό Βάνο Μεραμπισβίλι, έναν εκ των πιο στενών συνεργατών του προέδρου Μιχαήλ Σαακασβίλι, το στρατόπεδο του οποίου κατήγγειλε νέες πολιτικές διώξεις από μέρους της κυβέρνησης συνασπισμού της χώρας του Καυκάσου.

Η εισαγγελία της Κουτάισι, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Γεωργίας, ανακοίνωσε τη σύλληψη του Μεραμπισβίλι, που ήταν γενικός γραμματέας του κόμματος του Σαακασβίλι, του Ενοποιημένου Εθνικού Κινήματος, καθώς και αυτήν ενός πρώην υπουργού Υγείας και Εργασίας, του Ζουράμπ Τσιαμπερασβίλι.

"Ο Ιβάν (Βάνο) Μεραμπισβίλι συνελήφθη. Αντιμετωπίζει ποινή επτά ως δώδεκα ετών κάθειρξης για τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X