Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ινδονησία: 28 νεκροί ο τελικός απολογισμός από την κατάρρευση στοάς
Οι διασώστες ανέσυραν από τα ερείπια και τα τελευταία πτώματα των εργαζομένων που παρέμεναν παγιδευμένα στα ερείπια μετά την κατάρρευση στοάς σε μεταλλείο στην επαρχία Παπούα της Ινδονησίας, αυξάνοντας τον αριθμό των θυμάτων σε 28, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία εκμετάλλευσης του ορυχείου, η PT Freeport Indonesia.Οι εργαζόμενοι παρακολουθούσαν εκπαίδευση για τους κανονισμούς ασφαλείας όταν η στοά, την εκμετάλλευση της οποίας έχει η ινδονησιακή θυγατρική της αμερικανικής Freeport-McMoRan Copper and Gold Inc, κατέρρευσε στις 14 Μαΐου. Δέκα άνθρωποι ανασύρθηκαν ζωντανοί."Συνεχίζουμε να πενθούμε μαζί με τις οικογένειες, ενώ κλείνουμε αυτό το μακάβριο κεφάλαιο του δυστυχήματος", είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Freeport Indonesia Ρόζικ Σοετζίπτο.Η Freeport Indonesia απασχολεί τουλάχιστον 20.000 εργαζόμενους και είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις παραγωγής χαλκού και χρυσού παγκοσμίως.

Ινδονησία: 28 νεκροί ο τελικός απολογισμός από την κατάρρευση στοάς

Οι διασώστες ανέσυραν από τα ερείπια και τα τελευταία πτώματα των εργαζομένων που παρέμεναν παγιδευμένα στα ερείπια μετά την κατάρρευση στοάς σε μεταλλείο στην επαρχία Παπούα της Ινδονησίας, αυξάνοντας τον αριθμό των θυμάτων σε 28, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία εκμετάλλευσης του ορυχείου, η PT Freeport Indonesia.

Οι εργαζόμενοι παρακολουθούσαν εκπαίδευση για τους κανονισμούς ασφαλείας όταν η στοά, την εκμετάλλευση της οποίας έχει η ινδονησιακή θυγατρική της αμερικανικής Freeport-McMoRan Copper and Gold Inc, κατέρρευσε στις 14 Μαΐου. Δέκα άνθρωποι ανασύρθηκαν ζωντανοί.

"Συνεχίζουμε να πενθούμε μαζί με τις οικογένειες, ενώ κλείνουμε αυτό το μακάβριο κεφάλαιο του δυστυχήματος", είπε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Freeport Indonesia Ρόζικ Σοετζίπτο.

Η Freeport Indonesia απασχολεί τουλάχιστον 20.000 εργαζόμενους και είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις παραγωγής χαλκού και χρυσού παγκοσμίως.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X