Νέα στοιχεία στην προκαταρκτική – Επόμενος μάρτυρας ο Ραγκούσης

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Παπανδρέου, Γιάννης Ραγκούσης είναι ο επόμενος μάρτυρας που θα καλέσουν προς εξέταση, πιθανώς αύριο Πέμπτη, τα μέλη της προκαταρκτικής επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Την σχετική πρόθεση βουλευτών να το ζητήσουν είχε αποκαλύψει την Κυριακή η Real News.

Το σκεπτικό έχει να κάνει με δηλώσεις του Γιάννη Ραγκούση στο παρελθόν που άφηναν να εννοηθεί ότι με την εξέλιξη της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ εξηγούνται πολλά γύρω από τις συνθήκες κατάληξης της κυβέρνησης Παπανδρέου. Ακολούθως, σειρά στην κλήση προς εξέταση στην προκαταρκτική θα πάρει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.

Στην τρίωρη συνεδρίαση της επιτροπής χθες κατατέθηκε και η σχετική επιστολή του Γάλλου υπουργού Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί προς τον Γιάννη Στουρνάρα, με ημερομηνία 7 Μαΐου 2013, την οποία είχε στα χέρια του ο κ. Μαρκογιαννάκης από τις 15 Μαΐου και την προηγούμενη συνεδρίαση. Μαζί διαβιβάζεται το ακριβές αντίγραφο της επιστολής που επισημοποιεί την αρχική διαβίβαση πληροφοριών σχετικά με τους Έλληνες φορολογούμενους που αναφέρονται στη “λίστα HSBC

Σχετικά άρθρα