Ξεκίνησε η παραγωγή των iWatch

Η Apple δεν συμπαθεί τις OLED οθόνες. Χρησιμοποιεί LCD IPS οθόνες στις συσκευές της, οι οποίες προσφέρουν καλύτερη ακρίβεια στο χρώμα απ’ ό,τι οι OLED.

Θεωρητικά όμως, οι OLED είναι ενεργειακά πιο οικονομικές από τις LCD, γιαυτό και μια νέα αναφορά έκανε την εμφάνιση της που θέλει την Apple να επιλέγει OLED οθόνη για το iWatch, το οποίο η Foxconn έχει ήδη ξεκινήσει να το παράγει.

Η αναφορά έρχεται από το ταϊβανέζικο Economic Daily News και θέλει την Apple να δοκιμάζει OLED οθόνες 1,5 ιντσών για το iWatch.

Οι οθόνες αυτές έχουν κατασκευαστεί από την RiTdisplay χρησιμοποιώντας γυαλί με ενσωματωμένους αισθητήρες, αντί για μια ξεχωριστή multitouch επιφάνεια. Αυτό θα βοηθήσει το iWatch να παραμείνει λεπτό, ενώ θα αφήσει και αρκετό χώρο ελεύθερο για μεγαλύτερη μπαταρία.

Επιπλέον, η Economic Daily News ισχυρίζεται ότι η Foxconn έχει ήδη ξεκινήσει τη παραγωγή του ρολογιού. Η Apple έχει κάνει ήδη τις πρώτες παραγγελίες, ωστόσο ο αριθμός των κομματιών δεν είναι μεγάλος. Ωστόσο, είναι τέτοιος ώστε να μπορούν να γίνουν κάποιες δοκιμές πάνω στη συσκευή, καθώς θέλουν να δουν και πόσο εύκολο είναι μια τέτοια συσκευή να μπει σε μαζική παραγωγή.

ΠΗΓΗ: greekapplenews.gr

Σχετικά άρθρα