Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις για τον Γρ. Λαμπράκη
Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη, καθώς συμπληρώνονται 50 χρόνια από τη δολοφονία του από παρακρατικούς.Στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην οδό Εγνατία και με πορεία θα κατατεθούν στεφάνια στο μνημείο του.Στις 12:00, η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης οργανώνει λαϊκό δρόμο από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου ο Γρηγόρης Λαμπράκης άφησε την τελευταία του πνοή, στις 27 Μαΐου του 1963, μέχρι το σημείο της δολοφονίας του, στη συμβολή των οδών Ερμού και Βενιζέλου, όπου θα κατατεθούν στεφάνια στο μνημείο του. Στις 19:00 ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Στέκι Μεταναστών.ΠΗΓΗ: thesstoday.gr-"Κρατούσα όλη νύχτα τον Λαμπράκη

Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις για τον Γρ. Λαμπράκη

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη, καθώς συμπληρώνονται 50 χρόνια

από τη δολοφονία του από παρακρατικούς.

Στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην οδό Εγνατία και με πορεία θα κατατεθούν στεφάνια στο μνημείο του.

Στις 12:00, η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης οργανώνει λαϊκό δρόμο από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου ο Γρηγόρης Λαμπράκης άφησε την τελευταία του πνοή, στις 27 Μαΐου του 1963, μέχρι το σημείο της δολοφονίας του, στη συμβολή των οδών Ερμού και Βενιζέλου, όπου θα κατατεθούν στεφάνια στο μνημείο του. Στις 19:00 ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Στέκι Μεταναστών.

ΠΗΓΗ: thesstoday.gr

-"Κρατούσα όλη νύχτα τον Λαμπράκη

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X