Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου
Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου thumbnail

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και ανατροπές. Στις 25 Δεκεμβρίου, ο Κρόνος στον Τοξότη θα βρεθεί σε ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, μια όψη η οποία θα έχει επιρροή τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο, και σας δίνει την ευκαιρία να εξισορροπήσετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας με την επιθυμία σας για ελευθερία και ανεξαρτησία. Κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας, νέα πρόσωπα και καταστάσεις έρχονται ξαφνικά για να διαρκέσουν και να μείνουν μακροπρόθεσμα στη ζωή σας.


Στις 26 Δεκεμβρίου, ο Δίας στον Ζυγό θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό και δημιουργούνται απότομες ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ξαφνικά νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Από τη μία πλευρά νιώθετε μια έντονη επιθυμία για δέσμευση και συντροφικότητα, αλλά από την άλλη αναζητάτε την ελευθερία σας και την ανεξαρτησία σας. Η ζωή σας θα ταρακουνηθεί, καθώς τώρα δε συμβιβάζεστε με τους κανόνες και τα κοινωνικά «πρέπει».
Ας δούμε αναλυτικά τις πλανητικές επιρροές του Δεκέμβρη:


Στις 2 Δεκεμβρίου ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω και σας βάζει σε επεξεργασία των σκέψεων και των πληροφοριών που λαμβάνετε, είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε. Είστε υπομονετικοί και αποφασιστικοί, μπορείτε να περιμένετε για να έχετε μια απάντηση ακόμη και στις πιο δύσκολες ερωτήσεις σας.

Στις 7 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και σας υποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν κανόνες στην αγάπη, αγαπάτε με το μυαλό περισσότερο παρά με την καρδιά, είστε ανοιχτοί σε αναπάντεχες, ευχάριστες εκπλήξεις. Βάζετε αλατοπίπερο στις σχέσεις σας, όντας απρόβλεπτοι και πειραματικοί. Νιώθετε αγάπη για όλους τους ανθρώπους στη ζωή σας και εκφράζετε τα συναισθήματά σας με καινοτόμους τρόπους.


Στις 14 Δεκεμβρίου, η Πανσέληνος στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων σας βοηθά να προβάλετε τις ιδέες σας, να εκφέρετε άφοβα τη γνώμη σας, είστε πρόθυμοι να κάνετε νέους φίλους και να μοιραστείτε ειδήσεις και πληροφορίες με τους άλλους. Αναζητάτε νέους ανθρώπους, είστε μαζί με τους άλλους και έχετε τη δυνατότητα να αποκομίσετε οφέλη μέσω της νόησης και της επικοινωνίας.

Στις 19 Δεκεμβρίου, ο Άρης εισέρχεται στο θολό και ασαφές ζώδιο των Ιχθύων και έχετε την ενέργεια και την παρόρμηση να βοηθήσετε και να θεραπεύσετε τους γύρω σας. Υπάρχουν δύο κατευθύνσεις δράσης: είτε οι προσπάθειες που καταβάλλετε ενέχουν κάποιου είδους θυσία προς όφελος όσων έχουν την ανάγκη σας, παραμελώντας τις δικές σας ανάγκες, είτε επιδιώκετε να ξεφύγετε από τις ευθύνες και τρέχετε μακριά από τις δυσκολίες.


Στις 19 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και σας ζητά να επαναξιολογήσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας και την πορεία της καριέρας σας, να επαναπρογραμματίσετε και να ξανασκεφτείτε τα έργα σας. Οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας, δε θα λειτουργήσει καλά τώρα και νέα έργα θα καθυστερήσουν, θα τροποποιηθούν ή θα αναβληθούν.


Στις 29 Δεκεμβρίου, η Νέα Σελήνη στο φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερου κλείνει την αυλαία του χρόνου και σας ωθεί να φυτέψετε τους σπόρους της φιλοδοξίας και με επιμονή και αποφασιστικότητα, να αναρριχηθείτε στην κορυφή του βουνού. Είναι η τέλεια στιγμή για να σχεδιάσετε για το μέλλον, ιδιαίτερα τους φιλόδοξους στόχους στην καριέρα σας. Τώρα είστε σαφείς για το τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε και θέλετε να επιτύχετε για το επόμενο έτος, το 2017.


 


http://www.e-zwdia.gr 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X