Τα must κομμάτια της καλοκαιρινής μόδας

Προτού υποδεχτείτε και επίσημα το καλοκαίρι στη ζωή και την γκαρνταρόμπα σας, είναι σημαντικό να μάθετε τις βασικές τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι!

Το γαλλικό τεύχος του Marie Claire θα σας δείξει ποια κομμάτια πρέπει να τιμήσετε τώρα που ο καιρός φτιάχνει και πως θα είστε μοδάτες στο νησί αλλά και στην πόλη.

Η ολόσωμη φόρμα και το ολόσωμο σορτς: Τα κομμάτια αυτά αποτελούν την πιο καυτή τάση της καλοκαιρινής μόδας. Προτιμήστε μια μαύρη ή μπλε ολόσωμη φόρμα που μπορείτε να φορέσετε εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για τις πιο ζεστές ημέρες μπορείτε να επιλέξετε ολόσωμο floral σορτς.

Το πλουμιστό t-shirt: Τα απλά μπλουζάκια διάσημων σχεδιαστών με πούλιες, κρύσταλλα ή κεντήματα μπορούν να μεταμορφώσουν το στιλ σας με μια κίνηση! Προτιμήστε αμάνικα φανελάκια με κεντητές λεπτομέρειες, φιόγκους και κρύσταλλα για πιο βραδινές εμφανίσεις.

Το maxi φόρεμα: Το μακρύ φόρεμα που αγκαλιάζει τους αστραγάλους αποτελεί σικάτη επιλογή και για το καλοκαίρι αυτό και μπορεί να σας ξελασπώσει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπείτε στο πνεύμα της φετινής σεζόν και βάλτε χρώμα αποφεύγοντας τα μονόχρωμα maxi φορέματα και επενδύοντας σε έντονα χρώμα, floral ή navy μοτίβα.

Το τζιν παντελόνι σε έντονα χρώματα: Μπλε, φούξια, κίτρινο ακόμα και κόκκινο μπορεί να είναι το τζιν που θα φορέσετε όλο το καλοκαίρι. Αποτελεί must κομμάτι της σεζόν και οφείλετε να το προτιμήσετε σε στενή γραμμή.

Σχετικά άρθρα