Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στο real.gr οι απαντήσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας
Το real.gr σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος και το σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής δίνει στους υποψηφίους τις απαντήσεις στη Νεοελληνική Λογοτεχνία.Σχόλια Επιτροπής ΑπαντήσεωνΤο διαγώνισμα της λογοτεχνίας είναι υψηλών απαιτήσεων και καλύπτει συνολικά το περιεχόμενο του εξεταζόμενου αποσπάσματος.Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους μαθητές για την απάντηση των ερωτήσεων, οι οποίες ωστόσο, είναι σαφείς, χωρίς δυσκολίες κατανόησης.Το παράλληλο κείμενο, ενώ με την πρώτη ματιά, λόγω του κοινού θέματος του ήχου, δίνει την εντύπωση ότι είναι εύκολο, απαιτεί από τους μαθητές προσεκτική προσέγγιση.Αξίζει να σημειωθεί ότι πιθανόν να εξέπληξε τους μαθητές το γεγονός ότι τους ζητήθηκε σύγκριση ενός πεζού κειμένου με το ποίημα του Σολωμού.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά τις λύσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Θεωρητικής Κατεύθυνσης.

Στο real.gr οι απαντήσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας

Το real.gr σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος και το σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής δίνει στους υποψηφίους τις απαντήσεις στη Νεοελληνική Λογοτεχνία.

Σχόλια Επιτροπής Απαντήσεων

Το διαγώνισμα της λογοτεχνίας είναι υψηλών απαιτήσεων και καλύπτει συνολικά το περιεχόμενο του εξεταζόμενου αποσπάσματος.

Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους μαθητές για την απάντηση των ερωτήσεων, οι οποίες ωστόσο, είναι σαφείς, χωρίς δυσκολίες κατανόησης.

Το παράλληλο κείμενο, ενώ με την πρώτη ματιά, λόγω του κοινού θέματος του ήχου, δίνει την εντύπωση ότι είναι εύκολο, απαιτεί από τους μαθητές προσεκτική προσέγγιση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πιθανόν να εξέπληξε τους μαθητές το γεγονός ότι τους ζητήθηκε σύγκριση ενός πεζού κειμένου με το ποίημα του Σολωμού.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά τις λύσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Θεωρητικής Κατεύθυνσης.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X