Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πως θα είναι το μέλλον των Google Glass;
Αυτή τη στιγμή, το Google Glass είναι μόνο ένα ζευγάρι γυαλιά με περίεργα χαρακτηριστικά που λίγο πολύ χρησιμοποιούνται μόνο για να τραβήξουν θολές φωτογραφίες και Instagram selfies.Οι προγραμματιστές έχουν πάρει στα χέρια τους το Google Glass και έχουν αρχίσει να κάνουν δοκιμές, με τις δυνατότητές του. Πιθανότατα είναι η βάση για το μέλλον.Η Playground Inc. Μας δίνει μία γεύση για το πώς θα μοιάζουν ταGoogle Glass στο μέλλον. Η ιδέα βασίζεται στο τι μπορεί να κάνει σε λίγα χρόνια το Google Glass, όταν θα έχουν δημιουργηθεί εφαρμογές που θα επωφεληθούν από τη μοναδική τεχνολογία του Glass.Είναι σαν να συγκρίνεις το iPhone του σήμερα, με αυτό που ήταν το 2007 (μία εφαρμογή και όχι τόσο τηλέφωνο, που έδειχνε μόνο βασικά πράγματα, όπως το ημερολόγιο σας, τον καιρό, φωτογραφίες, σημειώσεις, κλπ.).

Πως θα είναι το μέλλον των Google Glass;

Αυτή τη στιγμή, το Google Glass είναι μόνο ένα ζευγάρι γυαλιά με περίεργα χαρακτηριστικά που λίγο πολύ χρησιμοποιούνται μόνο για να τραβήξουν θολές φωτογραφίες και Instagram selfies.

Οι προγραμματιστές έχουν πάρει στα χέρια τους το Google Glass και έχουν αρχίσει να κάνουν δοκιμές, με τις δυνατότητές του. Πιθανότατα είναι η βάση για το μέλλον.

Η Playground Inc. Μας δίνει μία γεύση για το πώς θα μοιάζουν ταGoogle Glass στο μέλλον. Η ιδέα βασίζεται στο τι μπορεί να κάνει σε λίγα χρόνια το Google Glass, όταν θα έχουν δημιουργηθεί εφαρμογές που θα επωφεληθούν από τη μοναδική τεχνολογία του Glass.

Είναι σαν να συγκρίνεις το iPhone του σήμερα, με αυτό που ήταν το 2007 (μία εφαρμογή και όχι τόσο τηλέφωνο, που έδειχνε μόνο βασικά πράγματα, όπως το ημερολόγιο σας, τον καιρό, φωτογραφίες, σημειώσεις, κλπ.).

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X