Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πρώτο σε πωλήσεις το Ford Fiesta
Του ΣΠΥΡΟΥ ΡΕΚΚΑΤο Ford Fiesta ήταν το δημοφιλέστερο supermini στην Ευρώπη τον Μάρτιο και το πρώτο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία.Οι Ευρωπαίοι αγόραζαν ένα Fiesta κάθε 100 δευτερόλεπτα το πρώτο τρίμηνο του 2013.Σταθμευμένα το ένα πίσω από το άλλο, τα αυτοκίνητα που πουλήθηκαν το πρώτο τρίμηνο θα κάλυπταν 770 γύρους σε ένα στίβο Ολυμπιακών προδιαγραφών (400 μ.).Το δημοφιλέστερο χρώμα μέχρι τώρα είναι το Frozen White, που το επέλεξε το 23% των πελατών -στην Ελλάδα ανέρχεται στο 40%- και ακολουθούν τα Panther Black και Moondust Silver.

Πρώτο σε πωλήσεις το Ford Fiesta

Του ΣΠΥΡΟΥ ΡΕΚΚΑ

Το Ford Fiesta ήταν το δημοφιλέστερο supermini στην Ευρώπη τον Μάρτιο και το πρώτο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία.

Οι Ευρωπαίοι αγόραζαν ένα Fiesta κάθε 100 δευτερόλεπτα το πρώτο τρίμηνο του 2013.

Σταθμευμένα το ένα πίσω από το άλλο, τα αυτοκίνητα που πουλήθηκαν το πρώτο τρίμηνο θα κάλυπταν 770 γύρους σε ένα στίβο Ολυμπιακών προδιαγραφών (400 μ.).

Το δημοφιλέστερο χρώμα μέχρι τώρα είναι το Frozen White, που το επέλεξε το 23% των πελατών -στην Ελλάδα ανέρχεται στο 40%- και ακολουθούν τα Panther Black και Moondust Silver.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X