Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Λάρισα: Επαναλειτουργεί η δημόσια βιβλιοθήκη
Μετά από δεκατρία χρόνια προσπαθειών, ξεκινάει από σήμερα η Κεντρική Δημόσια Βιβλιοθήκη Λάρισας την λειτουργία της στο νέο της κτίριο, ανοίγοντας τις πύλες της στο κοινό.Πάνω από 100 χιλιάδες τίτλοι βιβλίων αποτελούν το πολύτιμο περιεχόμενο της που τίθενται στην διάθεση του κοινού υπό σύγχρονες συνθήκες, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή σύγχρονης πρόσβασης στην γνώσης για την πόλη.Η μεταφορά του εξοπλισμού και του υλικού της Βιβλιοθήκης από το παλιό κτίριο όπου στεγαζόταν ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2013 και ολοκληρώθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2013. Από τότε και μέχρι και πρότινος, εργαζόταν πυρετωδώς για την τοποθέτησή τους και τη διαμόρφωση των χώρων στο νέο κτίριο, τα οκτώ άτομα του προσωπικού της και δέκα ακόμη εθελοντές.Παράλληλα σχεδιάζονταν και οι δράσεις που θα πραγματοποιήσει η Βιβλιοθήκη στη Λάρισα, η οποία μπαίνει δυναμικά στη ζωή της καθημερινότητας της πόλης.Ανάμεσα στα άλλα, προγραμματίζεται να "ξεναγήσει

Λάρισα: Επαναλειτουργεί η δημόσια βιβλιοθήκη

Μετά από δεκατρία χρόνια προσπαθειών, ξεκινάει από σήμερα η Κεντρική Δημόσια Βιβλιοθήκη Λάρισας την λειτουργία της στο νέο της κτίριο, ανοίγοντας τις πύλες της στο κοινό.

Πάνω από 100 χιλιάδες τίτλοι βιβλίων αποτελούν το πολύτιμο περιεχόμενο της που τίθενται στην διάθεση του κοινού υπό σύγχρονες συνθήκες, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή σύγχρονης πρόσβασης στην γνώσης για την πόλη.

Η μεταφορά του εξοπλισμού και του υλικού της Βιβλιοθήκης από το παλιό κτίριο όπου στεγαζόταν ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2013 και ολοκληρώθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2013. Από τότε και μέχρι και πρότινος, εργαζόταν πυρετωδώς για την τοποθέτησή τους και τη διαμόρφωση των χώρων στο νέο κτίριο, τα οκτώ άτομα του προσωπικού της και δέκα ακόμη εθελοντές.

Παράλληλα σχεδιάζονταν και οι δράσεις που θα πραγματοποιήσει η Βιβλιοθήκη στη Λάρισα, η οποία μπαίνει δυναμικά στη ζωή της καθημερινότητας της πόλης.

Ανάμεσα στα άλλα, προγραμματίζεται να "ξεναγήσει

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X