Αρχική / More / Δώρα / Κερδίστε 3 προϊόντα της Lanes για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος
Κερδίστε 3 προϊόντα της Lanes για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος thumbnail

Κερδίστε 3 προϊόντα της Lanes για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος

To boro.gr σε συνεργασία με τη Lanes προσφέρουν σε  10 τυχερούς τα εξής προϊόντα:


-Lanes PropolCare σιρόπι για το βήχα


-Lanes RoyalTonic


-Lanes Ester C


Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό στείλτε ένα mail στο info.gr, στο οποίο να αναγράφεται ως τίτλος "Lanes" ενώ στο περιεχόμενο να υπάρχουν τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, περιοχή κατοικίας. 
To σιρόπι για το βήχα Lanes PropolCare  -με το σύνθημα «Βήχα-έιχα»- εγγυάται άμεση ανακούφιση από τον ενοχλητικό βήχα.Πρόκειται για ένα σιρόπι μοναδικό στο είδος του, που δρα ευεργετικά στη θωράκιση του οργανισμού και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος χάρη στη σύνθεσή του με πολυπαραγοντικά φυσικά και τονωτικά βότανα και συστατικά:  Βασιλικός πολτός, πρόπολη, ψευδάργυρος, βιταμίνη C  και εκχυλίσματα ευεργετικών βοτάνων όπως θυμάρι, φασκόμηλο, μάραθο  και τίλιο.


Είναι το μοναδικό σιρόπι που συνδυάζει Βασιλικό Πολτό και Πρόπολη, γνωστά για την αντιμικροβιακή και αντι-ιική δράση τους και τη συμβολή τους στην ανοσοενίσχυση.


Επίσης, η βιταμίνη C και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη φυσική λειτουργία του ανοσοποιητικού, ενώ περιορίζουν την οξύτητα των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος.


Το Lanes PropolCare κυκλοφορεί σε πρωτοποριακή και πρακτική συσκευασία με ενσωματωμένο δοσομετρητή για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, μέντας και γλουτένης - είναι κατάλληλο για ομοιοπαθητική.  


Είναι ένα προϊόν για όλη την οικογένεια, καθώς η χρήση του είναι κατάλληλη και για παιδιά ενώ έχει ευχάριστη γεύση πορτοκάλι-λεμόνι.


Αποτέλεσμα εικόνας για royal tonic lanes
Το Lanes RoyalTonic είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται τόνωση και άμεση επαναφορά από το κρυολόγημα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά κατά τους χειμερινούς μήνες για ενίσχυση του οργανισμού και του ανοσοποιητικού συστήματος ενάντια σε ασθένειες.


 


Η μοναδική του σύνθεση, με συστατικά γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην τόνωση του οργανισμού, την αντιμετώπιση ιογενών λοιμώξεων, όπως η πχ. γρίπη, και την αύξηση των επιπέδων ενέργειας, καθιστούν το Lanes RoyalTonic τον απαραίτητο σύμμαχο σας. Συγκεκριμένα περιέχει τα εξής πρωτοποριακά φυτικά και φυσικά συστατικά: πρωτόγαλα, μανιτάρια Shiitake και Reishi, υψηλή δοσολογία βασιλικού πολτού (1000mg), πρόπολη και βιταμίνη Β6.


 


Περα από την αντιμετώπιση του κρυολοηγήματος, η χρήση του προιόντος ενδείκνυται σε περιόδους απαιτητικής εργασίας και έντονου σωματικού και πνευματικού στρες για την άμεση ενδυνάμωση του οργανισμού, ενώ απευθύνεται και σε άτομα που έχουν ανάγκη άμεσης και φυσικής τόνωσης.


 


 


To συμπλήρωμα διατροφής Ester-C με Echinacea και Sambucus nigra συνδυάζει την προηγμένης μορφής Βιταμίνη C, Ester C με την Εχινάκεια και τον Σαμπούκο.Αποτέλεσμα εικόνας για lanes ester c


Η εστερική μορφή βιταμίνης C (Ester C ascorbate) με φυσικούς μεταβολίτες βιταμίνης C (threonate), χάρη στην πατενταρισμένη μέθοδο παραγωγής, έχει την ιδιότητα να διεισδύει στην κυκλοφορία του αίματος ταχύτερα συγκριτικά με άλλες μορφές βιταμίνης C, προσφέροντας καλύτερη απορρόφηση. Παράλληλα, η μη όξινη μορφή της την καθιστά φιλική για το στομάχι. Σύμφωνα με μελέτες, παρέχει διαρκή κάλυψη, καθώς παραμένει στον οργανισμό για διάστημα 24 ωρών. Η βιταμίνη C συμβάλλει στην προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ ταυτόχρονα συντελεί στη μείωση της κόπωσης, συμβάλλοντας στη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού. Παράλληλα βοηθά στο σχηματισμό του κολλαγόνου για φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, οστών, χόνδρων, δοντιών, ούλων και του δέρματος αλλά και στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Τέλος, Επιπλέον, με την αντιοξειδωτική της ιδιότητα, παρέχει προστασία στα κύτταρα απέναντι στο οξειδωτικό στρες ενώ συντελεί και στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου


Η εχινάκεια είναι βότανο με γνωστές ευεργετικές ιδιότητες στη θωράκιση της άμυνας του οργανισμού για την πρόληψη των κρυολογημάτων.


Ο σαμπούκος συντελεί στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού, χάρη στις ανθοκυανίνες που, με την αντιοξειδωτική τους δράση,  συμβάλλουν στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού. 


 


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 


1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι της διοργανώτριας ιστοσελίδας www.boro.gr, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού. Oι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να δηλώνουν το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνσή τους και ένα δικό τους τηλέφωνο επικοινωνίας


2. Χρόνος Διενέργειας Διαγωνισμών: Οι διαγωνισμοί διοργανώνονται από την διοργανώτρια ιστοσελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την ελεύθερη κρίση της.


3. Δώρα – Έπαθλα: Το έπαθλο κάθε διαγωνισμού ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Το είδος κάθε επάθλου είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή του. Διευκρινίζεται ότι το έπαθλο δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους.


4. Στοιχεία συμμετεχόντων – Προσωπικά δεδομένα:


4.1 Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των νικητών ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους στην ιστοσελίδα της. Για την απόδειξη της διαφάνειας των διαγωνισμών, οι νικητές οφείλουν να αποστείλουν προσωπική τους φωτογραφία στο boro.gr.


4.2. Η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να λάβει περιορισμένης έκτασης συνέντευξη από τους νικητές, την οποία δικαιούται να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της.


4.3Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στον εκάστοτε νικητή, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.


5. Παραλαβή δώρων – επάθλων: Οι νικητές λαμβάνουν τα δώρα τους είτε με άμεση παραλαβή από τα γραφεία της διοργανώτριας είτε με αποστολή τους με courier ή ταχυδρομείου. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά τους νικητές.


Σε περίπτωση που κάποιος νικητής αρνείται να παραλάβει το έπαθλό του με έναν από τους ως άνω αναφερόμενους τρόπους, χάνει οριστικά το δικαίωμα διεκδίκησης του επάθλου και η συμμετοχή του στο διαγωνισμό ακυρώνεται.


6. Όροι συμμετοχής:


6.1 Η συμμετοχή στον εκάστοτε διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων των παρόντων όρων.


6.2 Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μεταβάλει τους όρους διενέργειας τωνΔιαγωνισμών, να αλλάξει την ημερομηνία διενέργειάς του εκάστοτε διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει ενημερώνοντας το κοινό με κάθε πρόσφορο μέσο.Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X