Αρχική / Διατροφή / Αγορά / Scotch-Brite™ Extreme: Ιδανικά Σφουγγάρια για γρηγορότερο και αποτελεσματικότερο καθάρισμα κάθε επίμονης και σκληρής βρωμιάς
Scotch-Brite™ Extreme: Ιδανικά Σφουγγάρια για γρηγορότερο και αποτελεσματικότερο καθάρισμα κάθε επίμονης και σκληρής βρωμιάς thumbnail

Scotch-Brite™ Extreme: Ιδανικά Σφουγγάρια για γρηγορότερο και αποτελεσματικότερο καθάρισμα κάθε επίμονης και σκληρής βρωμιάς

Τα προϊόντα Scotch-Brite™ εμφανίστηκαν στην ελληνική αγορά το 1973 και μετρούν πάνω από 40 χρόνια δράσης στο χώρο της φροντίδας και της καθαριότητας του σπιτιού, αναζητώντας συνεχώς λύσεις για "καθαρό σπίτι γεμάτο ζωή".


To μυστικό των προϊόντων Scotch-Brite™ βρίσκεται στον κετσέ. Διαθέτουν το κατάλληλο ορυκτό, το οποίο συγκολλάται με όλα τα στρώματα της ίνας του κετσέ, κάνοντας τον πιο ανθεκτικό. 


Δυο καινούρια προϊόντα έρχονται να φέρουν 2 φορές μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο πλύσιμο των πιάτων σας σε σχέση με τα Πράσινα Σφουγγάρια Scotch-Brite™,  βάσει εσωτερικών ελέγχων και δοκιμών της 3Μ: το Σφουγγάρι Scotch-Brite™  Extreme σε κλασικό μέγεθος και το Σφουγγάρι Scotch-Brite™  Extreme σε Γίγας μέγεθος.Τα δυο νέα προϊόντα, σε μωβ χρώμα, εμφανίζουν 1,5 φορά μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης και προσφέρουν 1,3 φορά γρηγορότερο καθάρισμα σε σχέση με τα κλασικά πράσινα σφουγγαράκια Scotch-Brite™.Παράλληλα, διαθέτουν εξαιρετικά δυνατό και πλήρως επικαλυμμένο με λειαντικά σωματίδια συρματάκι, γεγονός που τα καθιστά πολύ δυνατά και απορροφητικά, ακόμα και για τις πιο δύσκολες εργασίες του νοικοκυριού.


Αποτέλεσμα εικόνας για scotch brite extreme


Τα Σφουγγάρια Scotch-Brite™ Exteme σε Κλασικό και Γίγας μέγεθος είναι ιδανικά για σκληρές βρωμιές και ξεραμένα λίπη. Χωρίς ιδιαίτερο κόπο -αφού δε χρειάζεται ούτε  επίμονο τρίψιμο ούτε μούλιασμα- θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε ακόμα και καμένα λίπη από ταψιά, κατσαρόλες και σχάρες.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X