Οικονομόπουλος: «Πετυχημένη εγχείρηση σε νεκρό ασθενή»

Σίγουρος για την δικαίωση της ΑΕΚ στην υπόθεση Ψωμιάδη εμφανίστηκε ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος που στάθηκε όμως στη ματαιότητα της νίκης για την ίδια την ομάδα αφού τα χρήματα θα ωφελήσουν το Δημόσιο αλλά όχι την ΑΕΚ που θα έχει πτωχεύσει ως εταιρία:

«Μετά από οκτώ αναβολές και μια τεράστια καθυστέρηση τόσων ετών, σήμερα υπήρξε διακοπή για την επόμενη εβδομάδα. Σας διαβεβαιώνω, πως η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Ντέμης Νικολαϊδης και εγώ που έχουμε ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία εδώ και δέκα χρόνια θα τη φτάσουμε μέχρι το τέλος. Δυστυχώς, η κατάληξη αυτής της υπόθεσης συμπίπτει χρονικά με τη διάλυση αυτού του ιστορικού συλλόγου. Η εγχείρηση πιθανότατα θα έχει πετύχει, αλλά ο ασθενής θα έχει πεθάνει. Ωστόσο, είναι ζήτημα ηθικής τάξεως να υπάρξει δίκη, γι’ αυτούς που κάποτε εμπιστεύτηκαν αυτή την ομάδα να τη διοικήσουν ο Ψωμιάδης. Είναι υπόθεση αξιοπρέπειας, υπόθεση του κοινού συμφέροντος. Τα χρήματα όταν θα εισπραχθούν το μόνο που μπορούν να κάνουν θα καλύψουν τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ προς το δημόσιο. Κρατώντας την αξιοπρέπεια των προσφύγων που δημιούργησαν αυτή την ομάδα».

Από την πλευρά του ο συνήγορος του Μάκη Ψωμιάδη κ. Στάθης παρουσίασε τον πελάτη του, λίγο-πολύ, ως ευεργέτη του Δικεφάλου:

«Ο κύριος Ψωμιάδης έχει συνθλιβεί με αυτό που περνά η ΑΕΚ. Μπορώ να σας πω, ότι δεν αισθάνεται καθόλου υπεύθυνος γι’ αυτό που συμβαίνει. Όπως θα αποδειχθεί στη δίκη με έγγραφα που θα βγουν, όσο και αν αυτό ακούγεται προκλητικό, η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι υποχρεωμένη στον Ψωμιάδη».

 

πηγή: pamesports.gr

Σχετικά άρθρα