Αρχική / More / Δώρα / Κερδίστε ένα χριστουγεννιάτικο σετ μακιγιάζ από τη La Roche-Posay
Κερδίστε ένα χριστουγεννιάτικο σετ μακιγιάζ από τη La Roche-Posay thumbnail

Κερδίστε ένα χριστουγεννιάτικο σετ μακιγιάζ από τη La Roche-Posay

To boro.gr σε συνεργασία με τη La Roche-Posay προσφέρει σε 10 αναγνώστριες την ευκαιρία να κερδίσουν ένα σετ μακιγιάζ που περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:   • Mascara Respectissime Multi-Dimensions

  • Toleriane Teint Fluide


ΕΛΗΞΕ 

Για να λάβετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, στείλτε mail στο info@boro.gr

που να έχει τίτλο: "La Roche-Posay".

Στο περιεχόμενο του κειμένου πρέπει να υπάρχουν: Ονοματεπώνυμο, ένα κινητό τηλέφωνο και η περιοχή κατοικίας σας. 

 

 

Θέλετε να είστε λαμπερές και εντυπωσιακές αυτά τα Χριστούγεννα; Έχετε ευαίσθητο δέρμα και δυσκολεύεστε να επιλέξετε προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ; Η La Roche-Posay προσφέρει την καλύτερη λύση, απευθυνόμενη σε όλες τις γυναίκες και φροντίζοντας κυρίως όσες έχετε ευαίσθητο δέρμα.

 

 Mascara Respectissime Multi-Dimensions

 

 


 


 


Η μάσκαρα είναι το Νο1 προϊόν μακιγιάζ που δεν αποχωρίζεται το 90% των γυναικών. Γι’ αυτό τα εργαστήρια της La Roche-Posay έχουν δημιουργήσει εξειδικευμένες λύσεις για το μακιγιάζ του ευαίσθητου δέρματος, που συνδυάζουν ομορφιά, προστασία και διάρκεια και είναι δερματολογικά ελεγμένα.


Η Respectissime Multi-Dimensions Mascara είναι ένα καινοτόμο προϊόν της Roche-Posay καθώς χαρίζει εντυπωσιακό βλέμμα ενώ είναι εύκολη στην εφαρμογή και προστατεύει από ερεθισμούς.


Έχει εξειδικευμένη σύνθεση για ευαίσθητες και αραιές βλεφαρίδες και διαθέτει ειδικό βουρτσάκι υψηλής ακρίβειας. Έτσι προσφέρει όγκο, μήκος και διαχωρισμό ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα ευαίσθητα μάτια από τις εξωτερικές επιθέσεις.


 


Καινοτομία στη Σύνθεση της


 


Χάρη στην τεχνολογία Exten-Lash Techno, με πολυμερή που κολλάνε μέχρι την άκρη των βλεφαρίδων, θα έχετε από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο βλεφαρίδες ορατά διαχωρισμένες.


Παράλληλα, οι χρωστικές χρωστικές υψηλής καθαρότητας,  που μιμούνται το φυσικό δακρυϊκό υγρό, προσφέρουν μέχρι και 16 ώρες άνεση.


Η αργινίνη είναι ένα συστατικό που προστατεύει και ενδυναμώνει, με αποτέλεσμα οι βλεφαρίδες να είναι πιο δυνατές και ανθεκτικές μέσα σε δυο εβδομάδες


 


Νέο Βουρτσάκι υψηλής ακριβείας


 


Το καινούριο βουρτσάκι της Respectissime Multi-Dimensions Mascara διαθέτει 330 λεπτές ακίδες για εφαρμογή από τη ρίζα και 252 μεγάλες ακίδες, γεγονός που προσφέρει μεγαλύτερο όγκο και πιο αποτελεσματικό διαχωρισμό. Παράλληλα, η διάμετρός του αλλά και το στρογγυλό σχήμα των ακίδων φροντίζουν το δέρμα και δεν ερεθίζουν τα βλέφαρα.
Toleriane Teint Fluide 


Το foundation αποτελεί απαραίτητο προϊόν για το μακιγιάζ κάθε γυναίκας. Η La Roche-Posay λαμβάνοντας υπόψη τις ξεχωριστές ανάγκες της καθεμίας έχει δημιουργήσει μια γκάμα προϊόντων σε υγρή ή compact μορφή.


Το Toleriane Teint Fluide προσφέρει υψηλή κάλυψη για την εξάλειψη και της παραμικρής ατέλειας. Απευθύνεται σε κάθε τύπο δέρματος, προσφέροντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.


 


Σύνθεση

 


 


Είναι εμπλουτισμένο με Dermoflex, προσφέροντας υψηλή κάλυψη και παράλληλα μοναδική ευκολία στην εφαρμογή. Παράλληλα, η υψηλή συγκέντρωση σε χρωστικές σε καθαρή μορφή καλύπτει όλες τις ατέλειες και προσφέρει ομοιογένεια. Επιπλέον, περιέχει Neurosensine με καταπραϋντική δράση, για να καταπολεμά τους ερεθισμούς. Τέλος, χαρίζει λεία επιδερμίδα με ματ τελείωμα. 


 


Όροι συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr


1. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό: έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι της διοργανώτριας ιστοσελίδας www.boro.gr, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως 2ου βαθμού. Oι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να δηλώνουν το ονοματεπώνυμό τους, τη διεύθυνσή τους και ένα δικό τους τηλέφωνο επικοινωνίας


2. Χρόνος Διενέργειας Διαγωνισμών: Οι διαγωνισμοί διοργανώνονται από την διοργανώτρια ιστοσελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά την ελεύθερη κρίση της.


3. Δώρα – Έπαθλα: Το έπαθλο κάθε διαγωνισμού ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας. Το είδος κάθε επάθλου είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, και αποκλείεται ανταλλαγή ή εξαργύρωσή του. Διευκρινίζεται ότι το έπαθλο δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους.


4. Στοιχεία συμμετεχόντων – Προσωπικά δεδομένα:


4.1 Τα στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας των νικητώνενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα που σχετίζονται άμεσα και αποκλειστικά με το Διαγωνισμό, και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους της Διοργανώτριας προβολή του γεγονότος και της εικόνας τους στην ιστοσελίδα της. Για την απόδειξη της διαφάνειας των διαγωνισμών, οι νικητές οφείλουν να αποστείλουν προσωπική τους φωτογραφία στο boro.gr.


4.2. Η Διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να λάβει περιορισμένης έκτασης συνέντευξη από τους νικητές, την οποία δικαιούται να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα της.


4.3. Η Διοργανώτρια διατηρεί ρητά το δικαίωμα μη απόδοσης του επάθλου στον εκάστοτε νικητή, εάν αυτός αρνηθεί τη δημοσιότητα.


5. Παραλαβή δώρων – επάθλων: Οι νικητές λαμβάνουν τα δώρα τους είτε με άμεση παραλαβή από τα γραφεία της διοργανώτριας είτε με αποστολή τους με courier ή ταχυδρομείου. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν αποκλειστικά τους νικητές.


Σε περίπτωση που κάποιος νικητής αρνείται να παραλάβει το έπαθλό του με έναν από τους ως άνω αναφερόμενους τρόπους, χάνει οριστικά το δικαίωμα διεκδίκησης του επάθλου και η συμμετοχή του στο διαγωνισμό ακυρώνεται.


6. Όροι συμμετοχής:


6.1 Η συμμετοχή στον εκάστοτε διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων των παρόντων όρων.


6.2 Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μεταβάλει τους όρους διενέργειας τωνΔιαγωνισμών, να αλλάξει την ημερομηνία διενέργειάς του εκάστοτε διαγωνισμού ή να τον ανακαλέσει ενημερώνοντας το κοινό με κάθε πρόσφορο μέσο.


 
 


 


 


 


 


Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X