Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Ο Σκόρδας θέλει την καταστροφή του Άρη»!
Λάβρος κατά του Λάμπρου Σκόρδα εμφανίστηκε ο τέως πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, κ. Γιάννης Ψηφίδης σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis". Τόνισε πως το μόνο που επιθυμεί ο νυν πρόεδρος είναι η καταστροφή του Αρη και τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Δημήτρη Ηλιάδη. Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» της Θεσσαλονίκης: Για τις επερχόμενες εκλογές: «Δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ο Άρης έπρεπε να πάει σε εκλογές. Το φρονιμότερο και καλύτερο ήταν να επιλεχθεί από πραγματικούς Αριανούς μία οικουμενική διοίκηση. Να το καταλάβουμε όλο»ι. Για το Λάμπρο Σκόρδα: «Οπωσδήποτε είμαι εναντίον του κ. Σκόρδα γιατί μας έχει πεθάνει στο ψέμα. Διαμαρτύρομαι για τον ίδιο, τότε που δεν παρέστη στην πρώτη δίκη για την υπαγωγή στο άρθρο 99. Πήγε να μας επηρεάσει λέγοντας πως το 99 ήταν προπέτασμα καπνού. Πότε αυτός ο κύριος θα προσέξει τις εκφράσεις του; Εμείς πιστέψαμε στην αίτηση του άρθρου και στους δικηγόρους. Η είσοδος στο 99 είναι σαν να έχεις ένα νέο επενδυτή. Ο Σκόρδας δεν έχει δείξει τίποτα, δεν έχει δουλέψει για το σύλλογο. Ο Σκόρδας θέλει την καταστροφή του Άρη, δεν είναι καλά στο μυαλό. Έχει πει διάφορα ψέματα για την δική μας διοίκηση. Μερικά από αυτά τα είπε και στη Γενική Συνέλευση. Εμείς σαν διοίκηση προχωρήσαμε στην υπόθεση του 99 με καθαρότητα και συνέπεια. Πιστεύω ότι όποια διοίκηση και να βγει θα χρειαστεί να γίνει πρωτοδικείου». Για το αν θα ψηφίσει Ηλιάδη: «Δεν μπορώ να μην ψηφίσω Ηλιάδη, γιατί δεν γίνεται με τίποτα να ψηφίσω έναν κύριο που μας λέει μόνο ψέματα». Ενώ θέλησε να ζητήσει συγνώμη στους οργανωμένους οπαδούς του Άρη, για παλαιότερες δηλώσεις του: «Θέλω να πω κάτι για τους οργανωμένους οπαδούς, που είπα πως έχουμε τους χειρότερους οπαδούς σε επίπεδο προστίμων. Το είπα, είναι αλήθεια. αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο συγνώμη για τις δηλώσεις αυτές, ήταν λάθος μου». Πηγή: sportdog.gr

«Ο Σκόρδας θέλει την καταστροφή του Άρη»!

Λάβρος κατά του Λάμπρου Σκόρδα εμφανίστηκε ο τέως πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, κ. Γιάννης Ψηφίδης σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis». Τόνισε πως το μόνο που επιθυμεί ο νυν πρόεδρος είναι η καταστροφή του Αρη και τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Δημήτρη Ηλιάδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» της Θεσσαλονίκης:

Για τις επερχόμενες εκλογές: «Δεν νομίζω ότι αυτή τη στιγμή ο Άρης έπρεπε να πάει σε εκλογές. Το φρονιμότερο και καλύτερο ήταν να επιλεχθεί από πραγματικούς Αριανούς μία οικουμενική διοίκηση. Να το καταλάβουμε όλο»ι.

Για το Λάμπρο Σκόρδα: «Οπωσδήποτε είμαι εναντίον του κ. Σκόρδα γιατί μας έχει πεθάνει στο ψέμα. Διαμαρτύρομαι για τον ίδιο, τότε που δεν παρέστη στην πρώτη δίκη για την υπαγωγή στο άρθρο 99. Πήγε να μας επηρεάσει λέγοντας πως το 99 ήταν προπέτασμα καπνού. Πότε αυτός ο κύριος θα προσέξει τις εκφράσεις του; Εμείς πιστέψαμε στην αίτηση του άρθρου και στους δικηγόρους. Η είσοδος στο 99 είναι σαν να έχεις ένα νέο επενδυτή. Ο Σκόρδας δεν έχει δείξει τίποτα, δεν έχει δουλέψει για το σύλλογο. Ο Σκόρδας θέλει την καταστροφή του Άρη, δεν είναι καλά στο μυαλό. Έχει πει διάφορα ψέματα για την δική μας διοίκηση. Μερικά από αυτά τα είπε και στη Γενική Συνέλευση. Εμείς σαν διοίκηση προχωρήσαμε στην υπόθεση του 99 με καθαρότητα και συνέπεια. Πιστεύω ότι όποια διοίκηση και να βγει θα χρειαστεί να γίνει πρωτοδικείου».

Για το αν θα ψηφίσει Ηλιάδη: «Δεν μπορώ να μην ψηφίσω Ηλιάδη, γιατί δεν γίνεται με τίποτα να ψηφίσω έναν κύριο που μας λέει μόνο ψέματα».

Ενώ θέλησε να ζητήσει συγνώμη στους οργανωμένους οπαδούς του Άρη, για παλαιότερες δηλώσεις του: «Θέλω να πω κάτι για τους οργανωμένους οπαδούς, που είπα πως έχουμε τους χειρότερους οπαδούς σε επίπεδο προστίμων. Το είπα, είναι αλήθεια. αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο συγνώμη για τις δηλώσεις αυτές, ήταν λάθος μου».

Πηγή: sportdog.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X