Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η συνάντηση με τον πρώην της
Μύρισε καλοκαίρι και στα βόρεια προάστια δημοφιλές στέκι άνοιξε για να υποδεχτεί τους φίλους και γνωστούς. Ανάμεσά τους και η Ελεονώρα Μελέτη, που έχε δώσει πολλές φορές το παρόν σε bar-restaurants.Ανανεωμένη και με νέο look στα μαλλιαρής η όμορφη παρουσιάστρια απόλαυσε τη βραδινή της βόλτα με την παρέα της, μεταξύ των οποίων ήταν και ο καλός της φίλος Κώστας Καραφώτης. Εκεί,σύμφωνα με το Hello, βρέθηκε και ο πρώην σύντροφός της Γιάννης Ολιζιέρσκυ με τον οποίο η Ελεονώρα συζήτησε αρκετή ώρα, ενώ αργότερα εκείνος προστέθηκε στην παρέα της παρουσιάστριας για να συνεχίσουν την κουβέντα τους.Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι που έζησε στο παρελθόν ένα μεγάλο έρωτα μπορεί πλέον αν έχει τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους ωστόσο, η αγάπη και η εκτίμηση που έχει ο ένας στον άλλον μένουν αναλείωτη. Μάλιστα οι δυο τους βρέθηκαν το Πάσχα στις Σπέτσες, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Η συνάντηση με τον πρώην της

Μύρισε καλοκαίρι και στα βόρεια προάστια δημοφιλές στέκι άνοιξε για να υποδεχτεί τους φίλους και γνωστούς. Ανάμεσά τους και η Ελεονώρα Μελέτη, που έχε δώσει πολλές φορές το παρόν σε bar-restaurants.

Ανανεωμένη και με νέο look στα μαλλιαρής η όμορφη παρουσιάστρια απόλαυσε τη βραδινή της βόλτα με την παρέα της, μεταξύ των οποίων ήταν και ο καλός της φίλος Κώστας Καραφώτης. Εκεί,σύμφωνα με το Hello, βρέθηκε και ο πρώην σύντροφός της Γιάννης Ολιζιέρσκυ με τον οποίο η Ελεονώρα συζήτησε αρκετή ώρα, ενώ αργότερα εκείνος προστέθηκε στην παρέα της παρουσιάστριας για να συνεχίσουν την κουβέντα τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι που έζησε στο παρελθόν ένα μεγάλο έρωτα μπορεί πλέον αν έχει τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους ωστόσο, η αγάπη και η εκτίμηση που έχει ο ένας στον άλλον μένουν αναλείωτη. Μάλιστα οι δυο τους βρέθηκαν το Πάσχα στις Σπέτσες, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X