Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Aπολέπιση μαλλιών
Μέχρι τώρα ξέραμε για την απολέπιση στο πρόσωπο και το σώμα σας. Σιγά-σιγά έχουμε αρχίσει να ακούμε και για την απολέπιση στο τριχωτό της κεφαλής μας. Με την απολέπιση στα μαλλιά ενεργοποιούμε την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, βοηθώντας στη διατήρηση της υγρασίας του και καθαρίζοντας τέλεια την τρίχα. Φτιάξτε το παρακάτω φυσικό πίλινγκ... Υλικά που θα χρειαστείτε 2 κουταλιές μαλακτικό μαλλιών 2 κουταλιές ζάχαρη 2 κουταλιές ψιλοκομμένο πληγούρι βρώμης 2 σταγόνες έλαιο της επιλογή σας (προαιρετικά) Αναμείξτε όλα τα παραπάνω υλικά ανακατεύοντας τα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Η μάσκα σας είναι έτοιμη για να την εφαρμόσετε στα μαλλιά σας. Την τοποθετούμε σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας απαλό μασάζ και στο κεφάλι μας για λίγο. Αμέσως μετά την ξεπλένουμε με νερό. Πηγή: myworld.gr

Aπολέπιση μαλλιών

Μέχρι τώρα ξέραμε για την απολέπιση στο πρόσωπο και το σώμα σας. Σιγά-σιγά έχουμε αρχίσει να ακούμε και για την απολέπιση στο τριχωτό της κεφαλής μας.

Με την απολέπιση στα μαλλιά ενεργοποιούμε την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, βοηθώντας στη διατήρηση της υγρασίας του και καθαρίζοντας τέλεια την τρίχα.

Φτιάξτε το παρακάτω φυσικό πίλινγκ…

Υλικά που θα χρειαστείτε

2 κουταλιές μαλακτικό μαλλιών

2 κουταλιές ζάχαρη

2 κουταλιές ψιλοκομμένο πληγούρι βρώμης

2 σταγόνες έλαιο της επιλογή σας (προαιρετικά)

Αναμείξτε όλα τα παραπάνω υλικά ανακατεύοντας τα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Η μάσκα σας είναι έτοιμη για να την εφαρμόσετε στα μαλλιά σας.

Την τοποθετούμε σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας απαλό μασάζ και στο κεφάλι μας για λίγο. Αμέσως μετά την ξεπλένουμε με νερό.

Πηγή: myworld.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X