Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νιγηριανή ανάμειξη στην επίθεση;
Η Βρετανία ερευνά μια πιθανή νιγηριανή ανάμειξη με τους υπόπτους που φέρονται ότι σκότωσαν ένα στρατιώτη στο Λονδίνο, ενώ φώναζαν ισλαμικά συνθήματα. Αυτό δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς πηγή που σχετίζεται με την υπόθεση.Δύο ύποπτοι έχουν τεθεί υπό κράτηση μετά την επίθεση, την οποία η βρετανική κυβέρνηση χαρακτήρισε ως τρομοκρατική πράξη. Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να μάθουν την ταυτότητα των υπόπτων.Η πηγή, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, είπε ότι διερευνάται ένας νιγηριανός σύνδεσμος, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη φύση της εμπλοκής.Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, εκπρόσωποι της αστυνομίας αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο.

Νιγηριανή ανάμειξη στην επίθεση;

Η Βρετανία ερευνά μια πιθανή νιγηριανή ανάμειξη με τους υπόπτους που φέρονται ότι σκότωσαν ένα στρατιώτη στο Λονδίνο, ενώ φώναζαν ισλαμικά συνθήματα. Αυτό δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς πηγή που σχετίζεται με την υπόθεση.

Δύο ύποπτοι έχουν τεθεί υπό κράτηση μετά την επίθεση, την οποία η βρετανική κυβέρνηση χαρακτήρισε ως τρομοκρατική πράξη. Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να μάθουν την ταυτότητα των υπόπτων.

Η πηγή, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, είπε ότι διερευνάται ένας νιγηριανός σύνδεσμος, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη φύση της εμπλοκής.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, εκπρόσωποι της αστυνομίας αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X