Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η πρώτη Ινδή animation… πορνοστάρ!
Από ό,τι φαίνεται η κινηματογραφική παραγωγή της Ινδίας περνάει σε μια πιο φιλελεύθερη εποχή, αφού το πρώτο πορνό animation είναι ήδη στο στάδιο της ολοκλήρωσης, με ένα πρώτο τρέιλερ να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με ηρωίδα τη Savita Bhabhi καρτούν χαρακτήρα και πρώτη πορνοστάρ της χώρας. Με το όνομά της να παραπέμπει στη γλώσσα των Hindi σε νοικοκυρά γυναίκα του σπιτιού, η ηρωίδα κινουμένων σχεδίων, που συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό το 2008 και μάλιστα με δικό της site (!) απο εικονογράφο με το όνομα Deshmukh, είναι κατά το γνωστό μοτίβο μια παραμελημένη σύζυγος που αναζητεί σεξουαλικές εμπειρίες στην αγκαλιά συγγενών ή αγνώστων.Το τρέιλερ, που λόγω του animation δεν παραπέμπει σε hard core υλικό, αλλά και τα πόστερ που δόθηκαν στη δημοσιότητα, είναι μια μικρή ιδέα για το τι θα δουν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Ινδοί και όχι μόνο (σε τέτοιο αριθμό υπολογίζεται η ανταπόκριση του κόσμου, που ήδη ακολουθεί πιστά τη Savita στο internet) μέσα στη μισή ώρα του φιλμ.Να θυμίσουμε ότι στο Φεστιβάλ των Καννών η ινδική κινηματογραφική παραγωγή έχει το δικό της αφιέρωμα, καθώς το Μπόλιγουντ συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας. Πάντως η Savita δεν δεν πάει Κρουαζέτ.ΠΗΓΗ: e-go.gr

Η πρώτη Ινδή animation… πορνοστάρ!

Από ό,τι φαίνεται η κινηματογραφική παραγωγή της Ινδίας περνάει σε μια πιο φιλελεύθερη εποχή, αφού το πρώτο πορνό animation είναι ήδη στο στάδιο της ολοκλήρωσης, με ένα πρώτο τρέιλερ να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με ηρωίδα τη Savita Bhabhi – καρτούν χαρακτήρα και πρώτη πορνοστάρ της χώρας. Με το όνομά της να παραπέμπει στη γλώσσα των Hindi σε νοικοκυρά – γυναίκα του σπιτιού, η ηρωίδα κινουμένων σχεδίων, που συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό το 2008 και μάλιστα με δικό της site (!) απο εικονογράφο με το όνομα Deshmukh, είναι κατά το γνωστό μοτίβο μια παραμελημένη σύζυγος που αναζητεί σεξουαλικές εμπειρίες στην αγκαλιά συγγενών ή αγνώστων.

Το τρέιλερ, που λόγω του animation δεν παραπέμπει σε hard core υλικό, αλλά και τα πόστερ που δόθηκαν στη δημοσιότητα, είναι μια μικρή ιδέα για το τι θα δουν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Ινδοί και όχι μόνο (σε τέτοιο αριθμό υπολογίζεται η ανταπόκριση του κόσμου, που ήδη ακολουθεί πιστά τη Savita στο internet) μέσα στη μισή ώρα του φιλμ.

Να θυμίσουμε ότι στο Φεστιβάλ των Καννών η ινδική κινηματογραφική παραγωγή έχει το δικό της αφιέρωμα, καθώς το Μπόλιγουντ συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας. Πάντως η Savita δεν δεν πάει Κρουαζέτ.

ΠΗΓΗ: e-go.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X