Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Απεργούν οι βιβλιοϋπάλληλοι στην Αττική
Απεργία έχει κηρυχθεί σήμερα στον κλάδο του βιβλίου στην Αθήνα, με αιτήματα των εργαζομένων, όπως αναφέρουν, την υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, τη μείωση της εργάσιμης εβδομάδας στις 30 ώρες με εξάωρο-πενθήμερο και την αύξηση του βασικού μισθού στα 900 ευρώ.Μάλιστα, οι βιβλιοϋπάλληλοι πραγματοποιούν συγκέντρωση και πορεία, στις 10.30 στο Πνευματικό Κέντρο, Ζωοδόχου Πηγής και Ασκληπιού, ενώ θα ακολουθήσει γιορτή στον πεζόδρομο της οδού Λόντου στα Εξάρχεια.Την απεργία ανακοίνωσε ότι στηρίζει ο Σύλλογος Μεταφραστών-Επιμελητών-Διορθωτών που επίσης προσανατολίζεται στην κατοχύρωση κατώτατων αμοιβών για τον κλάδο.

Απεργούν οι βιβλιοϋπάλληλοι στην Αττική

Απεργία έχει κηρυχθεί σήμερα στον κλάδο του βιβλίου στην Αθήνα, με αιτήματα των εργαζομένων, όπως αναφέρουν, την υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, τη μείωση της εργάσιμης εβδομάδας στις 30 ώρες με εξάωρο-πενθήμερο και την αύξηση του βασικού μισθού στα 900 ευρώ.

Μάλιστα, οι βιβλιοϋπάλληλοι πραγματοποιούν συγκέντρωση και πορεία, στις 10.30 στο Πνευματικό Κέντρο, Ζωοδόχου Πηγής και Ασκληπιού, ενώ θα ακολουθήσει γιορτή στον πεζόδρομο της οδού Λόντου στα Εξάρχεια.

Την απεργία ανακοίνωσε ότι στηρίζει ο Σύλλογος Μεταφραστών-Επιμελητών-Διορθωτών που επίσης προσανατολίζεται στην κατοχύρωση κατώτατων αμοιβών για τον κλάδο.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X