Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Λονδίνο: Ο Κάμερον θα ηγηθεί της σημερινής έκτακτης συνεδρίασης
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, θα ηγηθεί πρωινής συνεδρίασης της επιτροπής διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων μετά την επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο με θύμα ένα στρατιώτη, όπως μετέδωσε το βρετανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Press Association. Σύμφωνα με το πρακτορείο, η επιτροπή αυτή πρόκειται να συζητήσει για πιθανά επιπλέον μέτρα ασφαλείας μετά την επίθεση αυτή. Αυτή θα είναι η δεύτερη συνεδρίαση της επιτροπής εντός δύο ημερών, καθώς της χθεσινής προήδρευσε η υπουργός Εσωτερικών, Τερέζα Μέι. Δυο ύποπτοι έχουν συλληφθεί σε σχέση με το επεισόδιο αυτό, ενώ την έρευνα διεξάγει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία που βρίσκεται επί ποδός. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λονδίνο: Ο Κάμερον θα ηγηθεί της σημερινής έκτακτης συνεδρίασης

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, θα ηγηθεί πρωινής συνεδρίασης της επιτροπής διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων μετά την επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο με θύμα ένα στρατιώτη, όπως μετέδωσε το βρετανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Press Association.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, η επιτροπή αυτή πρόκειται να συζητήσει για πιθανά επιπλέον μέτρα ασφαλείας μετά την επίθεση αυτή. Αυτή θα είναι η δεύτερη συνεδρίαση της επιτροπής εντός δύο ημερών, καθώς της χθεσινής προήδρευσε η υπουργός Εσωτερικών, Τερέζα Μέι.

Δυο ύποπτοι έχουν συλληφθεί σε σχέση με το επεισόδιο αυτό, ενώ την έρευνα διεξάγει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία που βρίσκεται επί ποδός.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X