Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αντιμετωπίστε τα ξηρά μαλλιά
Η έντονη ξηρότητα των μαλλιών αντιμετωπίζεται κυρίως με την ενυδάτωση. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να περάσετε περισσότερες ώρες στο μπάνιο σας και να ρίχνετε ακόμα περισσότερο σαμπουάν. Αντιθέτως πρέπει να ρίχνετε λιγότερο σαμπουάν και περισσότερο conditioner. Επίσης μην ξεχνάτε ότι αντηλιακή προστασία χρειάζονται και τα μαλλιά σας. Μπορείτε να βρείτε πολλά προϊόντα στην αγορά τα οποία θα προστατέψουν τα μαλλιά σας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Ακόμα το καπέλο είναι μία άλλη λύση για να τα προστατέψετε. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν τα χτενίζετε. Μαλακές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω, όταν τα μαλλιά σας είναι στεγνά. Όταν είναι βρεγμένα δεν πρέπει να τα χτενίζετε καθόλου. Τέλος πρέπει να αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν φυσικά. Πριν ξεκινήσετε να τα φτιάχνετε με το πιστολάκι, σιγουρευτείτε ότι έχουν στεγνώσει. Αφήστε τα για δέκα λεπτά μετά το μπάνιο και όχι μέσα σε πετσέτα. Πηγή:jenny.gr

Αντιμετωπίστε τα ξηρά μαλλιά

Η έντονη ξηρότητα των μαλλιών αντιμετωπίζεται κυρίως με την ενυδάτωση. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να περάσετε περισσότερες ώρες στο μπάνιο σας και να ρίχνετε ακόμα περισσότερο σαμπουάν. Αντιθέτως πρέπει να ρίχνετε λιγότερο σαμπουάν και περισσότερο conditioner.

Επίσης μην ξεχνάτε ότι αντηλιακή προστασία χρειάζονται και τα μαλλιά σας. Μπορείτε να βρείτε πολλά προϊόντα στην αγορά τα οποία θα προστατέψουν τα μαλλιά σας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Ακόμα το καπέλο είναι μία άλλη λύση για να τα προστατέψετε.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν τα χτενίζετε. Μαλακές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω, όταν τα μαλλιά σας είναι στεγνά. Όταν είναι βρεγμένα δεν πρέπει να τα χτενίζετε καθόλου.

Τέλος πρέπει να αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν φυσικά. Πριν ξεκινήσετε να τα φτιάχνετε με το πιστολάκι, σιγουρευτείτε ότι έχουν στεγνώσει. Αφήστε τα για δέκα λεπτά μετά το μπάνιο και όχι μέσα σε πετσέτα.

Πηγή:jenny.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X