Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στο Μαξίμου σβήνουν κεράκια!
Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς γίνεται σήμερα 62 ετών. Έχει γενέθλια, αλλά θα τα περάσει στο Μέγαρο Μαξίμου και ανάμεσα στα άλλα θα ασχοληθεί και με την προετοιμασία του Συνεδρίου της ΝΔ, όπως γράφει ο Βηματοδότης. Ο έχων, πάντως, το γενικό πρόσταγμα για το δώρο προς τον Πρωθυπουργό, γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Κεφαλογιάννης, δεν είχε αποφασίσει τι είδους δώρο θα κάνει: «Κάτι θα του πάρουμε, αλλά να μην είναι ακριβό», έλεγε, αν και στο τραπέζι έπεσαν ορισμένες ιδέες, όπως γραβάτα, αφίσα της ΝΔ, ακόμα και... φωτογραφική μηχανή.

Στο Μαξίμου σβήνουν κεράκια!

 

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς γίνεται σήμερα 62 ετών. Έχει γενέθλια, αλλά θα τα περάσει στο Μέγαρο Μαξίμου και ανάμεσα στα άλλα θα ασχοληθεί και με την προετοιμασία του Συνεδρίου της ΝΔ, όπως γράφει ο Βηματοδότης.
Ο έχων, πάντως, το γενικό πρόσταγμα για το δώρο προς τον Πρωθυπουργό, γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Κεφαλογιάννης, δεν είχε αποφασίσει τι είδους δώρο θα κάνει: «Κάτι θα του πάρουμε, αλλά να μην είναι ακριβό», έλεγε, αν και στο τραπέζι έπεσαν ορισμένες ιδέες, όπως γραβάτα, αφίσα της ΝΔ, ακόμα και… φωτογραφική μηχανή.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X