Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τραγουδούν για καλό σκοπό
Μία ιδιαίτερη συναυλία για την ενίσχυση του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης- ΕΛ.Ε.Π.Α.Α.Π. θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαΐου, στις 7.30 μ.μ., στο Φουαγιέ Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.Το ελληνικό μουσικό συγκρότημα APERITO θα εκτελέσει δικά του τραγούδια με latin-jazz επιρροές, σε ελληνικό στίχο, καθώς και δημοφιλή μουσικά κομμάτια σε ρυθμούς latin και bossa-nova.Όπως ανέφερε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η είσοδος στη συναυλία θα είναι ελεύθερη, ενώ οποιαδήποτε οικονομική προσφορά από τους παρευρισκόμενους θα είναι προαιρετική και τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών του σχολείου.

Τραγουδούν για καλό σκοπό

Μία ιδιαίτερη συναυλία για την ενίσχυση του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης- ΕΛ.Ε.Π.Α.Α.Π. θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαΐου, στις 7.30 μ.μ., στο Φουαγιέ Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το ελληνικό μουσικό συγκρότημα “APERITO” θα εκτελέσει δικά του τραγούδια με latin-jazz επιρροές, σε ελληνικό στίχο, καθώς και δημοφιλή μουσικά κομμάτια σε ρυθμούς latin και bossa-nova.

Όπως ανέφερε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η είσοδος στη συναυλία θα είναι ελεύθερη, ενώ οποιαδήποτε οικονομική προσφορά από τους παρευρισκόμενους θα είναι προαιρετική και τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών του σχολείου.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X