Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σε δημοπρασία ρολόι του James Bond από το 1965
Το ρολόι που φόρεσε ο Sean Connery ως James Bond στην ταινία του 1965 "Thunderball" βγαίνει σε δημοπρασία τον επόμενο μήνα. Η τιμή του αναμένεται να φτάσει τις 60.000 λίρες, ενώ αγοράστηκε σε παζάρι έναντι 25 λιρών. Ο κάτοχος του ρολογιού παρότι έδωσε ελάχιστα για να το αποκτήσει, ήξερε ότι πρόκειται για κομμάτι μοναδικό. Δεν φανταζόταν όμως ότι είχε αγοράσει το ρολόι του James Bond, που διαθέτει εξοπλισμό, για τον εντοπισμό πυρηνικών όπλων, τα οποία αναζητούσε ο Connery στην ταινία. Το Beitling Top Time ρολόι του 1962 πιστεύεται ότι αρχικά πωλήθηκε από κάποιον που συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας. Πηγή: Telegraph

Σε δημοπρασία ρολόι του James Bond από το 1965

 

Το ρολόι που φόρεσε ο Sean Connery ως James Bond στην ταινία του 1965 "Thunderball" βγαίνει σε δημοπρασία τον επόμενο μήνα. Η τιμή του αναμένεται να φτάσει τις 60.000 λίρες, ενώ αγοράστηκε σε παζάρι έναντι 25 λιρών.
Ο κάτοχος του ρολογιού παρότι έδωσε ελάχιστα για να το αποκτήσει, ήξερε ότι πρόκειται για κομμάτι μοναδικό.
Δεν φανταζόταν όμως ότι είχε αγοράσει το ρολόι του James Bond, που διαθέτει εξοπλισμό, για τον εντοπισμό πυρηνικών όπλων, τα οποία αναζητούσε ο Connery στην ταινία.
Το Beitling Top Time ρολόι του 1962 πιστεύεται ότι αρχικά πωλήθηκε από κάποιον που συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας.
Πηγή: Telegraph

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X