Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πυρκαγιά στην Τραγάνα
Οι φόβοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιβεβαιώθηκαν, καθώς οι ισχυροί νοτιάδες σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία, δημιούργησαν ιδανικές συνθήκες για πυρκαγιές.Ισχυρές δυνάμεις από τη Λοκρίδα και τη Λαμία σπεύδουν στην Τραγάνα, όπου δίπλα στην εθνική κοντά στα διόδια, έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον περιβάλλοντα χώρο εγκαταλειμμένου εργοστασίου.Η πυρκαγιά λόγω των δυνατών ανέμων έχει ξεφύγει και οι πυροσβέστες δίνουν κυριολεκτικά μάχη για να την θέσουν υπό έλεγχο.Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα και άλλη πυρκαγιά στο Βαθύ Αυλίδας στην Εύβοια, όπου επίσης σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Π.Υ. από Εύβοια και Βοιωτία.Νωρίτερα κάηκαν 20 στρέμματα με ελαιόδεντρα στην περιοχή του Καινούργιου, ενώ πυρκαγιά είχαμε το πρωί και στην περιοχή της Αμφίκλειας.ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

Πυρκαγιά στην Τραγάνα

Οι φόβοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιβεβαιώθηκαν, καθώς οι ισχυροί νοτιάδες σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία, δημιούργησαν ιδανικές συνθήκες για πυρκαγιές.

Ισχυρές δυνάμεις από τη Λοκρίδα και τη Λαμία σπεύδουν στην Τραγάνα, όπου δίπλα στην εθνική κοντά στα διόδια, έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον περιβάλλοντα χώρο εγκαταλειμμένου εργοστασίου.

Η πυρκαγιά λόγω των δυνατών ανέμων έχει ξεφύγει και οι πυροσβέστες δίνουν κυριολεκτικά μάχη για να την θέσουν υπό έλεγχο.

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα και άλλη πυρκαγιά στο Βαθύ Αυλίδας στην Εύβοια, όπου επίσης σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Π.Υ. από Εύβοια και Βοιωτία.

Νωρίτερα κάηκαν 20 στρέμματα με ελαιόδεντρα στην περιοχή του Καινούργιου, ενώ πυρκαγιά είχαμε το πρωί και στην περιοχή της Αμφίκλειας.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X