Βάναυσος ξυλοδαρμός 88χρονης από τρεις κουκουλοφόρους

Μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από κουκουλοφόρους που μπήκαν στο σπίτι της, τα ξημερώματα χθες, στο χωριό το Αγίου Κήρυκα στην Ζάκυνθο.

Το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, καθώς η γυναίκα, που έμενε μόνη της στο σπίτι της, βρέθηκε σε κακή κατάσταση, με μώλωπες και εκχυμώσεις σε όλο το πρόσωπο και στα χέρια της, έχει αιματώματα γύρω από τα μάτια της και δεν μπορεί να δει καθαρά, ενώ από τα σχοινιά με τα οποία την έδεσαν έχουν δημιουργηθεί πληγές στα χέρια της.

Η 88χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και σε αξονική για να ελεγχθεί η κατάστασή της και σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι σκοπός των κουκουλοφόρων ήταν η ληστεία. Ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών της ηλικιωμένης, όλα έγιναν μεταξύ των ωρών 5 και 6 τα ξημερώματα, όταν οι τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι φορώντας κουκούλες.

Η 88χρονη η οποία κοιμόταν στο κρεβάτι της, ξύπνησε και είδε πρώτα τους δύο δράστες. Την έδεσαν και της έκλεισαν τα μάτια, ενώ της ζήτησαν χρήματα και κοσμήματα. Έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί η αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα