Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μπαράζ συλλήψεων για χρέη στο δημόσιο
Είκοσι άτομα συνελήφθησαν τις τελευταίες ώρες στη βορειανατολική Αττική για οφειλές προς το Δημόσιο. Ειδικότερα, στην Κηφισιά η αστυνομία συνέλαβε 74χρονο, διευθύνοντα σύμβουλο εταιρείας, επειδή δεν κατέβαλε ως όφειλε, το ποσό των 2.069.765,64 ευρώ, ενώ στον Χολαργό συνελήφθη 74χρονη, πρόεδρος ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή προς το Δημόσιο 982.290,30 ευρώ. Στο Χαλάνδρι, συνελήφθη 39χρονη, διευθύνουσα σύμβουλος εταιρείας, για μη καταβολή 941.764,56 ευρώ. Ανάλογες συλλήψεις για χρέη προς το Δημόσιο έγιναν στη Φιλοθέη, τη Ραφήνα, το Ηράκλειο, την Αγ. Παρασκευή, την Παλλήνη, το Ψυχικό και το Μαρούσι για μικρότερα ποσά. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μπαράζ συλλήψεων για χρέη στο δημόσιο

Είκοσι άτομα συνελήφθησαν τις τελευταίες ώρες στη βορειανατολική Αττική για οφειλές προς το Δημόσιο. Ειδικότερα, στην Κηφισιά η αστυνομία συνέλαβε 74χρονο, διευθύνοντα σύμβουλο εταιρείας, επειδή δεν κατέβαλε ως όφειλε, το ποσό των 2.069.765,64 ευρώ, ενώ στον Χολαργό συνελήφθη 74χρονη, πρόεδρος ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή προς το Δημόσιο 982.290,30 ευρώ.

Στο Χαλάνδρι, συνελήφθη 39χρονη, διευθύνουσα σύμβουλος εταιρείας, για μη καταβολή 941.764,56 ευρώ. Ανάλογες συλλήψεις για χρέη προς το Δημόσιο έγιναν στη Φιλοθέη, τη Ραφήνα, το Ηράκλειο, την Αγ. Παρασκευή, την Παλλήνη, το Ψυχικό και το Μαρούσι για μικρότερα ποσά. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X