Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οι πρώτες βουτιές με τις κόρες της
Μπορεί να θέλουμε λίγες μόνο ημέρες ακόμα ώστε να μπούμε επισήμως και ημερολογιακά στο καλοκαίρι, ωστόσο οι υψηλές θερμοκρασίες του Μαΐου ήταν μια ευκαιρία για την Ελένη Πετρουλάκη και τις κόρες της, Άννα - Μαρία και τις δίδυμες, Μίλα και Δωροθέα να απολαύσουν από νωρίς τις βουτιές στο νερό.Το καλογυμνασμένο κορμί της γυμνάστριας, όπως ήταν αναμενόμενο, έστρεψε για μια ακόμη φορά πάνω της όλα τα βλέμματα όπως φαίνεται κσι τις φωτογραφίες που δημοζιεύει το Hello. Η νέα πρόταση της γυμνάστριας, που ακούει στο όνομα Sentao yoga, φαίνεται να έχει ανανεώσει και την ίδια καθώς δείχνει πιο γυμνασμένη και λαμπερή από κάθε άλλη φορά.Παράλληλα, με την προπόνησή της η γυμνάστρια φροντίζει καθημερινά και για τη διατροφή της. Φρούτα, μπάρες δημητριακών, λευκό κρέας, ψάρι, χυμοί και λαχανικά βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, καθώς όπως συμβουλεύει και τις φίλες της, πρέπει να τρεφόμαστε απ όλες τις κατηγορίες τροφών αλλά από λίγο.

Οι πρώτες βουτιές με τις κόρες της

Μπορεί να θέλουμε λίγες μόνο ημέρες ακόμα ώστε να μπούμε επισήμως και ημερολογιακά στο καλοκαίρι, ωστόσο οι υψηλές θερμοκρασίες του Μαΐου ήταν μια ευκαιρία για την Ελένη Πετρουλάκη και τις κόρες της, Άννα – Μαρία και τις δίδυμες, Μίλα και Δωροθέα να απολαύσουν από νωρίς τις βουτιές στο νερό.

Το καλογυμνασμένο κορμί της γυμνάστριας, όπως ήταν αναμενόμενο, έστρεψε για μια ακόμη φορά πάνω της όλα τα βλέμματα όπως φαίνεται κσι τις φωτογραφίες που δημοζιεύει το Hello. Η νέα πρόταση της γυμνάστριας, που ακούει στο όνομα Sentao yoga, φαίνεται να έχει ανανεώσει και την ίδια καθώς δείχνει πιο γυμνασμένη και λαμπερή από κάθε άλλη φορά.

Παράλληλα, με την προπόνησή της η γυμνάστρια φροντίζει καθημερινά και για τη διατροφή της. Φρούτα, μπάρες δημητριακών, λευκό κρέας, ψάρι, χυμοί και λαχανικά βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, καθώς όπως συμβουλεύει και τις φίλες της, πρέπει να τρεφόμαστε απ’ όλες τις κατηγορίες τροφών αλλά από λίγο.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X