Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Προστατεύστε τον λογαριασμό σας στο Twitter.com
H Twitter ανακοίνωσε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την ασφάλεια των λογαριασμών σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με το 2-step verification. Πρόκειται για μια πιστοποίηση δύο βημάτων που περιλαμβάνει μια επιπρόσθετη διαδικασία εκτός του καθιερωμένου login. Για να ενεργοποιήσετε την επιλογή αυτή επισκεφτείτε τις Ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο Twitter.com και επιλέξτε την επιλογή Require a verification code when I sign in. Θα πρέπει να προσθέσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και κάθε φορά που θα κάνετε login θα σας αποστέλλεται ένας 6-ψήφιος κωδικός που θα πρέπει να πληκτρολογήσετε στην ιστοσελίδα. Η προστασία αυτή δεν επηρεάζει τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε ήδη. Ο λόγος που η Twitter εφήρμοσε την διαδικασία δύο βημάτων είναι εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων hacks σε λογαριασμούς δημοφιλών προσωπικοτήτων και ιστοσελίδων που έχουν τραβήξει την προσοχή του τεχνολογικού τύπου. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα προς όφελος του τελικού χρήστη. Πηγή:techgear.gr

Προστατεύστε τον λογαριασμό σας στο Twitter.com

H Twitter ανακοίνωσε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την ασφάλεια των λογαριασμών σας στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με το 2-step verification. Πρόκειται για μια πιστοποίηση δύο βημάτων που περιλαμβάνει μια επιπρόσθετη διαδικασία εκτός του καθιερωμένου login.

Για να ενεργοποιήσετε την επιλογή αυτή επισκεφτείτε τις Ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο Twitter.com και επιλέξτε την επιλογή ‘Require a verification code when I sign in’. Θα πρέπει να προσθέσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και κάθε φορά που θα κάνετε login θα σας αποστέλλεται ένας 6-ψήφιος κωδικός που θα πρέπει να πληκτρολογήσετε στην ιστοσελίδα.

Η προστασία αυτή δεν επηρεάζει τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε ήδη. Ο λόγος που η Twitter εφήρμοσε την διαδικασία δύο βημάτων είναι εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων hacks σε λογαριασμούς δημοφιλών προσωπικοτήτων και ιστοσελίδων που έχουν τραβήξει την προσοχή του τεχνολογικού τύπου. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα προς όφελος του τελικού χρήστη.

Πηγή:techgear.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X