Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Το κλάμα της Μακρυπούλιας και η αναβολή του γάμου
Σε ιδιαίτερα φορτισμένη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται αυτήν την περίοδο η Ζέτα Μακρυπούλια. Η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν είναι καθόλου καλά και η φωτογραφία που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το εξοχικό του Μιχάλη στην Πάρο αποτυπώνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: χωρίς ίχνος μακιγιάζ και εμφανώς καταβεβλημένη έκλαιγε με λυγμούς ενώ μιλούσε στο κινητό. Η ίδια μαζί με τον αγαπημένο τη Μιχάλη Χατζηγιάννη βρέθηκε για λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στο αγαπημένο τους νησί, την Πάρο. Φαίνεται όμως πως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν υπολογίσει, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες στις οποίες η Ζέτα κλαίει με λυγμούς, χωρίς να μπορεί να σταματήσει. Μία είδηση από τηλεφώνου, την έκανε να λυγίσει και να ξεσπάσει και σύμφωνα με τη News οι λόγοι που η ίδια βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, είναι πολλοί. Το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της με τον Μιχάλη ενώ και σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτό το διάστημα, τόσο ο τραγουδιστής όσο και η ηθοποιός ψάχνονται μιας και λόγω της κρίσης τίποτα δεν είναι σίγουρο για την επόμενη σεζόν. Δεν ήθελε λοιπόν και πολύ για να είναι σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία πρέπει μαζί με τον σύντροφό της να δουν τι θα κάνουν στο μέλλον, τώρα που ακόμα και η ομορφότερη μέρα της ζωής τους, ο γάμος τους, αρχίζει να απομακρύνεται χρονικά ελλείψει χρημάτων και διάθεσης...

Το κλάμα της Μακρυπούλιας και η αναβολή του γάμου

Σε ιδιαίτερα φορτισμένη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται αυτήν την περίοδο η Ζέτα Μακρυπούλια. Η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν είναι καθόλου καλά και η φωτογραφία που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το εξοχικό του Μιχάλη στην Πάρο αποτυπώνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: χωρίς ίχνος μακιγιάζ και εμφανώς καταβεβλημένη έκλαιγε με λυγμούς ενώ μιλούσε στο κινητό.

Η ίδια μαζί με τον αγαπημένο τη Μιχάλη Χατζηγιάννη βρέθηκε για λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στο αγαπημένο τους νησί, την Πάρο. Φαίνεται όμως πως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν υπολογίσει, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες στις οποίες η Ζέτα κλαίει με λυγμούς, χωρίς να μπορεί να σταματήσει. Μία είδηση από τηλεφώνου, την έκανε να λυγίσει και να ξεσπάσει και σύμφωνα με τη News οι λόγοι που η ίδια βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, είναι πολλοί.

Το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της με τον Μιχάλη ενώ και σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτό το διάστημα, τόσο ο τραγουδιστής όσο και η ηθοποιός ψάχνονται μιας και λόγω της κρίσης τίποτα δεν είναι σίγουρο για την επόμενη σεζόν.

Δεν ήθελε λοιπόν και πολύ για να είναι σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία πρέπει μαζί με τον σύντροφό της να δουν τι θα κάνουν στο μέλλον, τώρα που ακόμα και η ομορφότερη μέρα της ζωής τους, ο γάμος τους, αρχίζει να απομακρύνεται χρονικά ελλείψει χρημάτων και διάθεσης…

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X