Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ποια πανελίστρια της Ελένης Μενεγάκη παντρεύεται;
Ακόμη ένας γάμος στο πάνελ της Ελένης μετά από αυτόν του Γρηγόρη Γκουντάρα, έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμη μία φορά ότι η Ελένη φέρνει γούρι. Στην εκπομπή της την Τετάρτη 23 Μαϊου η δημοσιογράφος και πανελίστρια της εκπομπής Ελιάνα Χρυσικοπούλου, είπε στην Ελένη ότι μετά από 5 χρόνια σχέσης παντρεύεται και ότι η φετινή σεζόν δίπλα στην παρουσιάστρια της έχει φέρει πολύ γούρι σε όλα.Η Ελένη χαρούμενη που ένα ένα τακτοποιεί τα παιδιά του πάνελ της, επικεντρώνεται τώρα στην Κατερίνα Ζαρίφη αφού η Αντωνία Καλιμούκου ξεκαθάρισε ότι είναι πολύ μικρή ακόμη για γάμους.Πηγή:Fthis.gr

Ποια πανελίστρια της Ελένης Μενεγάκη παντρεύεται;

Ακόμη ένας γάμος στο πάνελ της Ελένης μετά από αυτόν του Γρηγόρη Γκουντάρα, έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμη μία φορά ότι η Ελένη φέρνει γούρι. Στην εκπομπή της την Τετάρτη 23 Μαϊου η δημοσιογράφος και πανελίστρια της εκπομπής Ελιάνα Χρυσικοπούλου, είπε στην Ελένη ότι μετά από 5 χρόνια σχέσης παντρεύεται και ότι η φετινή σεζόν δίπλα στην παρουσιάστρια της έχει φέρει πολύ γούρι σε όλα.

Η Ελένη χαρούμενη που ένα ένα τακτοποιεί τα παιδιά του πάνελ της, επικεντρώνεται τώρα στην Κατερίνα Ζαρίφη αφού η Αντωνία Καλιμούκου ξεκαθάρισε ότι είναι πολύ μικρή ακόμη για γάμους.

Πηγή:Fthis.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X