Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Από το Κόσοβο και το χόκεϊ στον Παναθηναϊκό
Λάτρης της Αλβανίας και τη Σουηδίας, κολλητός του Ιμπραΐμοβιτς, άνθρωπος της ταχύτητας που παίζει χόκεϊ και μπάσκετ. Αυτός είναι ο Μπουρίμ Εμίρ Μπαϊράμι, τον οποίο απέκτησε ο Παναθηναϊκός. Γεννημένος στο Κοσυφοπέδιο και συγκεκριμένα στην Πρίστινα στις 7 Μαρτίου 1988, μετανάστευσε μαζί με τους γονείς του και τα τρία αδέρφια του το 1992 στην Σουηδία και συγκεκριμένα στην πόλη Κόπινγκ. Αρχικά, οπαδός της τοπικής ομάδας ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε αυτήν. Παράλληλα, έπαιζε χόκεϊ επί πάγου και μάλιστα ως έφηβος επιλέχθηκε στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας αλλά τελικά, τον κέρδισε το ποδόσφαιρο. Διαβάστε περισσότερα στο Pamesports.gr

Από το Κόσοβο και το χόκεϊ στον Παναθηναϊκό

Λάτρης της Αλβανίας και τη Σουηδίας, κολλητός του Ιμπραΐμοβιτς, άνθρωπος της ταχύτητας που παίζει χόκεϊ και μπάσκετ. Αυτός είναι ο Μπουρίμ Εμίρ Μπαϊράμι, τον οποίο απέκτησε ο Παναθηναϊκός.

Γεννημένος στο Κοσυφοπέδιο και συγκεκριμένα στην Πρίστινα στις 7 Μαρτίου 1988, μετανάστευσε μαζί με τους γονείς του και τα τρία αδέρφια του το 1992 στην Σουηδία και συγκεκριμένα στην πόλη Κόπινγκ.

Αρχικά, οπαδός της τοπικής ομάδας ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε αυτήν. Παράλληλα, έπαιζε χόκεϊ επί πάγου και μάλιστα ως έφηβος επιλέχθηκε στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας αλλά τελικά, τον κέρδισε το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε περισσότερα στο Pamesports.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X