Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πτώση καλωδίων υψηλής τάσης στο Σχηματάρι
Δύο πύργοι γραμμών μεταφοράς της ΔΕΗ στην περιοχή της Χαλκίδας κατέρρευσαν σήμερα το μεσημέρι με αποτέλεσμα να πέσουν καλώδια υψηλής τάσης στην εθνική οδό Σχηματαρίου - Χαλκίδας, κοντά στην περιοχή των Ναυπηγείων Χαλκίδας, και να προκληθεί διακοπή ρεύματος στην περιοχή.Σύμφωνα με τον Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας το συμβάν αποδίδεται σε αφαίρεση, από αγνώστους, μεταλλικών δομικών στοιχείων της βάσης των πύργων με άμεση επίπτωση στη στατική τους επάρκεια.Ο ΑΔΜΗΕ επισημαίνει ότι επεμβάσεις σε εξοπλισμό των γραμμών μεταφοράς εκθέτουν σε σοβαρούς κινδύνους τη ζωή πολιτών και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στον ασφαλή εφοδιασμό της χώρας με ηλεκτρική ενέργεια. Η βλάβη σύμφωνα με πηγές της ΔΕΗ έχει αποκατασταθεί.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πτώση καλωδίων υψηλής τάσης στο Σχηματάρι

Δύο πύργοι γραμμών μεταφοράς της ΔΕΗ στην περιοχή της Χαλκίδας κατέρρευσαν σήμερα το μεσημέρι με αποτέλεσμα να πέσουν καλώδια υψηλής τάσης στην εθνική οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, κοντά στην περιοχή των Ναυπηγείων Χαλκίδας, και να προκληθεί διακοπή ρεύματος στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας το συμβάν αποδίδεται σε αφαίρεση, από αγνώστους, μεταλλικών δομικών στοιχείων της βάσης των πύργων με άμεση επίπτωση στη στατική τους επάρκεια.

Ο ΑΔΜΗΕ επισημαίνει ότι επεμβάσεις σε εξοπλισμό των γραμμών μεταφοράς εκθέτουν σε σοβαρούς κινδύνους τη ζωή πολιτών και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στον ασφαλή εφοδιασμό της χώρας με ηλεκτρική ενέργεια. Η βλάβη σύμφωνα με πηγές της ΔΕΗ έχει αποκατασταθεί.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X