Εξελίξεις μετά την επιστροφή Μαρινάκη

Η μεταγραφική δράση στον Ολυμπιακό για τις περιπτώσεις των χαφ και του ακραίου επιθετικού που ψάχνει η ομάδα στο εξωτερικό, θα αρχίσει από τον Ιούνιο – όπως πολλές φορές έχει διευκρινιστεί από στελέχη της ΠΑΕ, με αφορμή την παράθεση πολλών ονομάτων ως υποψήφιων στόχων.

Όπως έχουμε γράψει στο pamesports.gr, η προεργασία είναι σε εξέλιξη από τους αρμόδιους με σκοπό ο Ολυμπιακός να είναι έτοιμος και να έχει ξεκάθαρες επιλογές όταν θα τελειώσουν τα πρωταθλήματα στην Ισπανία και στην Γαλλία, αλλά και αργότερα η διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων στην Τουρκία.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στο Λονδίνο, όπου θα παραμείνει και για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα αναμένονται εξελίξεις σε διάφορα μέτωπα, τόσο για τις μεταγραφές όσο και για παίκτες που είναι ανοιχτή η παραμονή τους όπως ο Ιμπαγάσα, ο Πίνο και ο Μοδέστο.

Ήδη έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, με τις αποχωρήσεις των Κοβάσεβιτς και Νικοπολίδη, ενώ φημολογείται ότι θα υπάρξουν μερικές ακόμη διαφοροποιήσεις δίχως να έχει διευκρινιστεί ακόμη σε ποιους τομείς.

 

πηγή: pamesports.gr

Σχετικά άρθρα