Αποκαλύπτει την ηλικία της και μιλάει για τον Γιάννη Λάτσιο

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εμφανίστηκε στο Πρωινό Mou, την Τετάρτη, και μίλησε για την καθημερινότητά της με τους δυο της γιους, το ατύχημα του ενός πριν περίπου ένα χρόνο, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι 33 ετών, ενώ για τη ζωή της μαζί με δυο γιους συνέχισε: “Καλά είναι τα παιδάκια μου, δόξα τω Θεώ. Μεγαλώνουν, θεριεύουν, αντρεύουν. Είναι 8 ετών ο μεγάλος και 7 ο μικρός, τα έκανα συνεχόμενα. […] Παντρεύτηκα πολύ μικρή, στα 24. Προέκυψε, δεν το είχα σκεφτεί. Προέκυψε αίσθημα, έρωτας και συνέβη γρήγορα. Δεν ήμουν από τα κορίτσια που το σκέφτονταν από μικρά. Δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά τα πράγματα. Αν έχεις βρει έναν άνθρωπο και έχεις αισθανθεί ότι μαζί μπορείτε να κάνετε μια τέτοια κίνηση, την κάνεις. Μεγαλώνουμε σχεδόν μαζί με τα παιδιά”.

Όσο για το αν θα παρουσίαζε στους γιους της έναν νέο σύντροφο, η ίδια είπε: “Είναι από τα πιο δύσκολα κεφάλαια σε σχέση με το μέλλον. Νομίζω ότι όταν προκύψει, θα βρω τον τρόπο. Πάντως είναι ένα άγχος και μάλιστα για όλες τις γυναίκες νομίζω”, ενώ στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου ή ενός ακόμα παιδιού απάντησε: “Δεν το έχω ως κάτι που οπωσδήποτε πρέπει να κάνω, αλλά δεν μπορώ να σου πω πως είμαι αρνητική, αν μου προκύψει ένας μεγάλος έρωτας – γιατί μόνο έτσι θα το ξαναέκανα. Αν μου προέκυπτε ένας μεγάλος έρωτας, θα σκεφτόμουν να κάνω ένα ακόμη παιδί. Είναι προϋπόθεση για μένα ένας μεγάλος έρωτας. Στις προσωπικές μου σχέσεις δεν μου αρέσουν τα ημίμετρα, θέλω να είναι το απόλυτο”.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε ακόμα για το σοβαρό ατύχημα που είχε ο γιος της πέρσι το καλοκαίρι: “Το τραγικό με το ατύχημα του γιου μου ήταν πως ήμουν μόνη και μάλιστα ο Κώστας (σ.σ.: ο πρώην σύζυγός της, Κώστας Πηλαδάκης) δεν ήταν καν στην Ελλάδα. Έγινε πέρυσι το καλοκαίρι, είχαμε ήδη χωρίσει. Τον πήρα αμέσως τηλέφωνο και δεν ήταν καν κοντά. Να του λέω ότι το παιδί έπεσε από το μπαλκόνι και να μην είναι εκεί…. τρελάθηκε και εκείνος. Κίνησε γη και ουρανό, αλλά πραγματικά εκεί θα ήθελες να είναι μαζί σου ο άλλος”.

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας δεν παρέλειψε να τη ρωτήσει ευθέως αν είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Λάτσιο, με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να μη δίνει μια σαφή απάντηση για όσα γράφτηκαν για εκείνη και τον Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1: “Δεν απαντάω σε τέτοιες ερωτήσεις” δήλωσε αρχικά, ωστόσο πρόσθεσε: “Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Διάβασα όλα αυτά που γράφτηκαν και μάλιστα πράγματα που δεν ήταν αλήθεια. Απλά δεν βγαίνω να τα διαψεύσω, γιατί δεν θα ήθελα να μπω καθόλου σε αυτή τη διαδικασία. Γιατί αν το διαψεύσεις μια φορά, μετά, όταν κάτι δεν θα το διαψεύσεις, θα λένε ότι ισχύει. Βέβαια και τώρα λένε κάποιοι πως για να μην το διαψεύδει η Ντορέττα, πάει να πει ότι είναι αλήθεια, αλλά δεν πειράζει, το προτιμώ”.

Πηγή:yupiii.gr

Σχετικά άρθρα