Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πυροβολισμοί και ανθρωποκυνηγητό στο Παγκράτι
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα δύο άτομα που καταδίωκαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στο Παγκράτι. Προηγήθηκε συμπλοκή με ανταλλαγή πυροβολισμών λίγο μετά τις 9.30 μ.μ. στην οδό Χρεμωνίδου.Οι δύο άνδρες, ελληνικής καταγωγής, που καταδιώκονταν από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στα όρια της περιοχής Παγκρατίου - Βύρωνα, είχαν ληστέψει τρία φαρμακεία. Το πρώτο στις 8.25 μ.μ. στην οδό Ηλία Ηλιού στον Νέο Κόσμο, το δεύτερο στις 8.35 στη συμβολή Ηλιουπόλεως και Προύσης και το τρίτο στην περιοχή του Παγκρατίου.Στην περιοχή προκλήθηκε αναστάτωση λόγω της ανταλλαγής πυροβολισμών, κατά την οποία πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχτηκε σφαίρα ένας από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος τελικά είναι καλά στην υγεία του, καθώς φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Οι ληστές εγκλωβίστηκαν σε πολυκατοικία της οδού Χρεμωνίδου.

Πυροβολισμοί και ανθρωποκυνηγητό στο Παγκράτι

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα δύο άτομα που καταδίωκαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στο Παγκράτι. Προηγήθηκε συμπλοκή με ανταλλαγή πυροβολισμών λίγο μετά τις 9.30 μ.μ. στην οδό Χρεμωνίδου.

Οι δύο άνδρες, ελληνικής καταγωγής, που καταδιώκονταν από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στα όρια της περιοχής Παγκρατίου – Βύρωνα, είχαν ληστέψει τρία φαρμακεία. Το πρώτο στις 8.25 μ.μ. στην οδό Ηλία Ηλιού στον Νέο Κόσμο, το δεύτερο στις 8.35 στη συμβολή Ηλιουπόλεως και Προύσης και το τρίτο στην περιοχή του Παγκρατίου.

Στην περιοχή προκλήθηκε αναστάτωση λόγω της ανταλλαγής πυροβολισμών, κατά την οποία πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχτηκε σφαίρα ένας από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος τελικά είναι καλά στην υγεία του, καθώς φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Οι ληστές εγκλωβίστηκαν σε πολυκατοικία της οδού Χρεμωνίδου.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X