Απαντά σε αυτούς που αμφισβητούν τη σεξουαλική του ταυτότητα

Στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly που κυκλοφορεί μίλησε ο Νίκος Βέρτης για όλα. Για εκείνους που ανώνυμα στο διαδίκτυο αμφισβητούν τη σεξουαλική του ταυτότητα, γιατί δεν τον έχουμε δει ποτέ με κάποια γυναίκα στο πλευρό του αλλά και για τα ελαφρά ναρκωτικά που όπως λέει θα πρέπει να απελευθερωθούν την Ελλάδα.

“Ε, αυτά είναι αστεία και γελάμε. Δεν μπορείς μεν να τα αντέχεις όλα αυτά, αλλά ούτε και να τα πάρεις στα σοβαρά. Όταν κάποιος τα έχει πολύ καλά με τον εαυτό του, δεν χρειάζεται να αποδείξει ποιος είναι. Απλά δεν ασχολούμαι. Άλλωστε, καλώς ή κακώς έχω μεγαλώσει στην Ολλανδία, όπου σε αυτά τα ζητήματα είναι λίγο πιο ανοιχτά τα μυαλά τους και δεν χρειάζεται να κρυφτείς για κάτι. Όπως και με τα ναρκωτικά, που είναι ελεύθερα και επιτρέπονται. Μεγαλώσαμε μέσα σε αυτά και όμως δεν τα ακουμπήσαμε ποτέ. Επειδή ακριβώς έχω μεγαλώσει στην Ολλανδία, έχω διαπιστώσει πως εκεί λιγότεροι κάνουν χρήση ναρκωτικών βασει αυτού του μέτρου, σε σχέση με την Ελλάδα, την Τουρκία ή την Αμερική. Ό,τι είναι παράνομο, ελκύει περισσότερο τους νέους. Ας ευνοηθεί, λοιπόν το κράτος και ας μείνουν ελεύθερα”

Για ποιο λόγο ο φωτογραφικός φακός δεν τον έχει “απαθανατίσει” ποτέ με κάποια σύντροφό του;

“Δεν ήθελα ποτέ να παρουσιάσω μια σχέση μου δημόσια, όσο μεγάλη και σοβαρή και αν ήταν. Η γυναίκα αυτή δεν θα ήθελα να αισθανθεί ως η Νο 2, να συγκριθεί με κάποια προηγούμενη ή επόμενη. Αυτή που θα παντρευτώ θέλω να είναι η Νο 1 γυναίκα για μένα. Θέλω να είμαι “παρθένος” στα media όταν βγω δημόσια μαζί της, αλλά εκείνη θα είναι η μία και μοναδική γυναίκα της ζωής μου

Σχετικά άρθρα