Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Google Drive: σύντομα η δυνατότητα κοινοποίησης αρχείων
Όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε το Google Drive της Google θα χαρείτε να μάθετε ότι μέσα στις επόμενες μέρες η εταιρεία θα ενεργοποιήσει τη δυνατότητα κοινοποίησης αρχείων με δεξί κλικ. Το αρχείο θα πρέπει να βρίσκεται μέσα στον φάκελο Google Drive, φυσικά, και με δεξί κλικ θα εμφανιστεί ένα νέο μενού Google Drive από το οποίο θα μπορείτε να επιλέξετε το Share. Η λειτουργία θυμίζει πολύ το Dropbox αυξάνοντας κατακόρυφα την χρησιμότητα της υπηρεσίας της Google προς όφελος των χρηστών Mac και PC. Πηγή:techgear.gr

Google Drive: σύντομα η δυνατότητα κοινοποίησης αρχείων

Όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε το Google Drive της Google θα χαρείτε να μάθετε ότι μέσα στις επόμενες μέρες η εταιρεία θα ενεργοποιήσει τη δυνατότητα κοινοποίησης αρχείων με δεξί κλικ.

Το αρχείο θα πρέπει να βρίσκεται μέσα στον φάκελο Google Drive, φυσικά, και με δεξί κλικ θα εμφανιστεί ένα νέο μενού Google Drive από το οποίο θα μπορείτε να επιλέξετε το Share. Η λειτουργία θυμίζει πολύ το Dropbox αυξάνοντας κατακόρυφα την χρησιμότητα της υπηρεσίας της Google προς όφελος των χρηστών Mac και PC.

Πηγή:techgear.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X