Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ολομέτωπη επίθεση Γ. Παναγιωτακόπουλου
Ολομέτωπη επίθεση εναντίον της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει μέσω ανακοίνωσης ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Η επιστολή έχει παραλήπτες τον πρόεδρο του κόμματος της Ιπποκράτους και όλα τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και μεταξύ άλλων σε αυτή επισημαίνεται:"Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη σήμερα: Από άλλη ηγετική ομάδα. Από άλλη στρατηγική. Από άλλη πολιτική πρόταση. Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από μια πρωτοβουλία σωτηρίας της παράταξης γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να σωθεί η χώρα και ο λαός μας. Τα περιθώρια αντοχής έχουν τελειώσει. Οι συναισθηματισμοί έχουν τελειώσει. Η ανοχή έχει τελειώσει. Είναι ώρα για αποφάσεις. Αποφάσεις πολιτικές, συλλογικές και προσωπικές για τον καθένα

Ολομέτωπη επίθεση Γ. Παναγιωτακόπουλου

Ολομέτωπη επίθεση εναντίον της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει μέσω ανακοίνωσης ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Η επιστολή έχει παραλήπτες τον πρόεδρο του κόμματος της Ιπποκράτους και όλα τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και μεταξύ άλλων σε αυτή επισημαίνεται:

«Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη σήμερα:

Από άλλη ηγετική ομάδα.

Από άλλη στρατηγική.

Από άλλη πολιτική πρόταση.

Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από μια πρωτοβουλία σωτηρίας της παράταξης γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να σωθεί η χώρα και ο λαός μας.

Τα περιθώρια αντοχής έχουν τελειώσει.

Οι συναισθηματισμοί έχουν τελειώσει.

Η ανοχή έχει τελειώσει.

Είναι ώρα για αποφάσεις.

Αποφάσεις πολιτικές, συλλογικές και προσωπικές για τον καθένα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X