Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συναγερμός στο Χίθροου
Οι δύο αεροδιάδρομοι του αεροδρομίου του Χίθροου έκλεισαν αμέσως όταν αεροσκάφος της British Airways πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαινόταν να βγαίνει καπνός από τον ένα κινητήρα του αεροπλάνου. Όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα απομακρύνθηκαν αμεσότατα, ενώ δεν υπήρξε εκδήλωση φωτιάς, όπως μεταδίδει το BBC.Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου γνωστοποίησε ότι ένα πλήρωμα από το τμήμα πυροσβεστικής του Χίθροου συνέδραμε την υπηρεσία του αεροδρομίου με πυροσβεστικό αεροσκάφος. Ο βόρειος αεροδιάδρομος άνοιξε, ενώ ο νότιος παραμένει κλειστός.

Συναγερμός στο Χίθροου

Οι δύο αεροδιάδρομοι του αεροδρομίου του Χίθροου έκλεισαν αμέσως όταν αεροσκάφος της British Airways πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαινόταν να βγαίνει καπνός από τον ένα κινητήρα του αεροπλάνου. Όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα απομακρύνθηκαν αμεσότατα, ενώ δεν υπήρξε εκδήλωση φωτιάς, όπως μεταδίδει το BBC.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου γνωστοποίησε ότι ένα πλήρωμα από το τμήμα πυροσβεστικής του Χίθροου συνέδραμε την υπηρεσία του αεροδρομίου με πυροσβεστικό αεροσκάφος. Ο βόρειος αεροδιάδρομος άνοιξε, ενώ ο νότιος παραμένει κλειστός.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X