Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Παραδίδονται στην κυκλοφορία τον Ιούνιο
Τον Ιούνιο θα παραδοθούν στην κυκλοφορία οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, λόγω ζημιάς που προκλήθηκε σε κεντρικό αγωγό της ΕΥΔΑΠ, κατά τη διάρκεια των εργασιών διαπλάτυνσης των πεζοδρομίων.Το έργο, που σύμφωνα με το Αθηναϊκο Πρακτορείο- στο μεγαλύτερο μέρος του έχει ολοκληρωθεί, θα βελτιώσει σημαντικά τη λειτουργία του κέντρου της πόλης, τόσο κατά τη διάρκεια κατασκευής του σταθμού Μετρό, όσο και με τη λειτουργία του.

Παραδίδονται στην κυκλοφορία τον Ιούνιο

Τον Ιούνιο θα παραδοθούν στην κυκλοφορία οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, λόγω ζημιάς που προκλήθηκε σε κεντρικό αγωγό της ΕΥΔΑΠ, κατά τη διάρκεια των εργασιών διαπλάτυνσης των πεζοδρομίων.

Το έργο, που –σύμφωνα με το Αθηναϊκο Πρακτορείο- στο μεγαλύτερο μέρος του έχει ολοκληρωθεί, θα βελτιώσει σημαντικά τη λειτουργία του κέντρου της πόλης, τόσο κατά τη διάρκεια κατασκευής του σταθμού Μετρό, όσο και με τη λειτουργία του.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X