Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Εξαφάνισε τα σημάδια και τις κοκκινίλες από ακμή
Έκανες ολόκληρη θεραπεία για να εξαφανιστούν τα σπυράκια. Αυτά έφυγαν, όμως έντονες κοκκινίλες και αντιαισθητικά σημάδια έχουν πάρει τη θέση τους Μην απογοητεύεσαι! Η λύση βρίσκεται στη φύση!Μια μόνο φέτα λεμονιού μπορεί να γίνει σύμμαχός σου για να μειώσεις αισθητά τα ανεπιθύμητα σημαδάκια στο πρόσωπό σου.Πώς να τη χρησιμοποιήσεις:-Απλά τρίψε τη φέτα λεμονιού στα σημάδια με κυκλικές κινήσεις. -Το μυστικό είναι να μην ξεπλύνεις το πρόσωπό σου και να αφήσεις το λεμόνι να δράσει όσο το περισσότερο δυνατό. -Για καλύτερα αποτελέσματα κάνε αυτή τη διαδικασία το βράδυ πριν κοιμηθείς, αφού καθαρίσεις το πρόσωπό σου. Άφησε το χυμό λεμονιού να δράσει όλη τη νύχτα και ξέπλυνε το πρωί.ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Εξαφάνισε τα σημάδια και τις κοκκινίλες από ακμή

Έκανες ολόκληρη θεραπεία για να εξαφανιστούν τα σπυράκια. Αυτά έφυγαν, όμως έντονες κοκκινίλες και αντιαισθητικά σημάδια έχουν πάρει τη θέση τους… Μην απογοητεύεσαι! Η λύση βρίσκεται στη φύση!

Μια μόνο φέτα λεμονιού μπορεί να γίνει σύμμαχός σου για να μειώσεις αισθητά τα ανεπιθύμητα σημαδάκια στο πρόσωπό σου.

Πώς να τη χρησιμοποιήσεις:

-Απλά τρίψε τη φέτα λεμονιού στα σημάδια με κυκλικές κινήσεις.

-Το μυστικό είναι να μην ξεπλύνεις το πρόσωπό σου και να αφήσεις το λεμόνι να δράσει όσο το περισσότερο δυνατό.

-Για καλύτερα αποτελέσματα κάνε αυτή τη διαδικασία το βράδυ πριν κοιμηθείς, αφού καθαρίσεις το πρόσωπό σου. Άφησε το χυμό λεμονιού να δράσει όλη τη νύχτα και ξέπλυνε το πρωί.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X