Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Δηλητηριώδη φίδια σκορπούν το θάνατο στο νότιο Ιράκ
Δηλητηριώδη φίδια έχουν σκορπίσει το θάνατο τις τελευταίες ημέρες στην πόλη Σαγίντ Ντχελ του νοτίου Ιράκ.Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το δίκτυο Al Arabiya έχουν χάσει τη ζωή τους 60 άνθρωποι, ενώ πολλοί κάτοικοι της πόλης του Ιράκ εγκαταλείπουν τις κατοικίες τους.Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται επίσης για την έλλειψη κατάλληλων φαρμάκων στο τοπικό νοσοκομείο οι οποίες υποστηρίζουν ευθύνονται για τον αριθμό των θυμάτων.Οι υγειονομικές Αρχές της πόλης αρνήθηκαν να σχολιάσουν. Μεταξύ άλλων ερπετών εθεάθησαν και κόμπρες. Οι επιστήμονες αποδίδουν το φαινόμενο στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή και οι οποίες ωθούν τα ερπετά στον δροσερότερο οικιστικό ιστό.ΠΗΓΗ: econews.gr

Δηλητηριώδη φίδια σκορπούν το θάνατο στο νότιο Ιράκ

Δηλητηριώδη φίδια έχουν σκορπίσει το θάνατο τις τελευταίες ημέρες στην πόλη Σαγίντ Ντχελ του νοτίου Ιράκ.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το δίκτυο Al Arabiya έχουν χάσει τη ζωή τους 60 άνθρωποι, ενώ πολλοί κάτοικοι της πόλης του Ιράκ εγκαταλείπουν τις κατοικίες τους.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται επίσης για την έλλειψη κατάλληλων φαρμάκων στο τοπικό νοσοκομείο οι οποίες υποστηρίζουν ευθύνονται για τον αριθμό των θυμάτων.

Οι υγειονομικές Αρχές της πόλης αρνήθηκαν να σχολιάσουν. Μεταξύ άλλων ερπετών εθεάθησαν και κόμπρες. Οι επιστήμονες αποδίδουν το φαινόμενο στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή και οι οποίες ωθούν τα ερπετά στον δροσερότερο οικιστικό ιστό.

ΠΗΓΗ: econews.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X